Witam wszystkich forumowiczów!!!
Mam toki problem z którym nie moge sobie sam poradzić, a mianowicie po co są montowane "kondensatory" tak zwane filtry i jak się je powinno podłączyć????
Z góry dziękuje za odpowiedz!!!
Kondensator – jak to działa
Strona 1 z 1
przemek_GT kondensator może spełniać wiele ról w instalacji, zależy jaki i jak jest użyty. Może zacznij od poradnika CarAudio (klik) to Ci się rozjaśni temat ogólnie.
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Dziękuje za odpowiedzi! Poczytałem już troszke na ten temat i wiem o co biego, ale mam jeszcze pytanie chodzi mi głównie o kondensator który montowany jest do wzmacniacza podczas budawy CarAudio. Jak się to powinno podłączyć?? może ktoś ma jakiś schemacik?
- Od: 18 lut 2008, 18:37
- Auto: mazda 323f 1.8GT
przemek_GT dokładny opis po co i JAK podłączyć kondesator, znajdziesz w poradniku który jest w linku wyżej...
Zresztą nie jest to obowiązkowa cześć instalacji, możliwe, że wcale go nie potrzebujesz.
Zresztą nie jest to obowiązkowa cześć instalacji, możliwe, że wcale go nie potrzebujesz.
Pozdrawiam,
Xionc dzięki jeszcze raz za wyjaśnienie bo nie paczyłem wcześniej na ten link!
- Od: 18 lut 2008, 18:37
- Auto: mazda 323f 1.8GT
Strona 1 z 1