Minispoty w Lublinie
xXx napisał(a):Ja proponuję jakiś najbliższy termin!!
No ja teraz jak Patryk im szybciej tym lepiej
Patryk będe 7-go to zadzwonie
bo jutro mam Urszulin w planie hehe
czy to ma być duży spot, czy może tak jak w temacie "spocik"
?
EDIT:
Może zaproponujcie jakieś terminy? Pory wi jakich moglibyśmy się spotkać?
Jeśli chcielibyście spotkać się tak jak myślałem o tym na początku, np. tylko na kawkę w McD to proponuję taki termin:
– piątek, 7.01, godzina 21.00 pod McDonald'sem przy
najszerszej
drodze Lublina?
Mam nadzieję, że wybór terminu nie wymaga ankiety, bo w tym topicu nie mogę jej już dodać (chyba, że może to zrobić moderator/Smirnoff?
)
EDIT:
Może zaproponujcie jakieś terminy? Pory wi jakich moglibyśmy się spotkać?
Jeśli chcielibyście spotkać się tak jak myślałem o tym na początku, np. tylko na kawkę w McD to proponuję taki termin:
– piątek, 7.01, godzina 21.00 pod McDonald'sem przy
Mam nadzieję, że wybór terminu nie wymaga ankiety, bo w tym topicu nie mogę jej już dodać (chyba, że może to zrobić moderator/Smirnoff?
Ostatnio edytowano 5 sty 2005, 21:56 przez nemi, łącznie edytowano 1 raz
navroth napisał(a):ale tylko Lublin i powiat czy inne miasta też "welcome" są
Myślę, że wszyscy się ucieszą Twoją obecnością, tylko musimy przyjąć założenia jakiego typu ma być to spot... Początkowo pisałem:
nemi napisał(a):(...) napisałem "spocik" i że np. na 1 godzinę, a nie żeby organizować spot na 123 autaz wielką bibą itd. (...) jakby się znalazło choćby trzy osoby, żeby wypić Nescę w McD i ponarzekać jakie to części drogie, drogi dziurawe i jakie mamy fajne auta
, a potem spokojnie rozjechać się do domów.
więc pewnie nie opłaci się taki kawał drogi jechać
Ale widzę, że temat robi się nieco cieplejszy i może wyjdzie coś większego (jak ostatnio w Lublinie???). Obym tylko miał czas żeby przyjechać, bo mam nauki jak stąd do Wrocławia
To ja wole piątek bo w sobote jestem zajęty a w piątek i tak będe cały dzień w Lublinku 

piątek najlepszy po południu pasi bo w sobote madzia leci do mechaniorów na przeguby osłony amorków i końcówke drązków bo ją boli ostatnio to
wiec wpitek jeszcze powalczyc mozna po szkole przed pracą 
90 PS 125Nm i 850 kg
nieco przytulona do ziemi i na boskiej króciutkiej skrzyni
- Od: 13 wrz 2004, 19:40
- Auto: Corsa B 1.4 16v
No to mówić szybko gdzie i o której w piątek 
august626 napisał(a):a tak powaznie mnie pasi piatek ale po17
Ja wegetuję na uczelni w tym czasie /kolokwium = NO WAY/
To co powiecie na 21.00 pod tym McD, ewentualnie pod Shellem? Męska decyzja.
Khirali napisał(a):póki jest benzynka to moge draga z XXX zrobić
Powyższy czas by temu sprzyjał – droga o tej porze jest już względnie pusta, a do tego ładna i równa (myślę o Al. Solidarności – tej na Wawę, bo nie jestem pewien ulicy...)