witam otoz mam problem bo wyjezdzajac z garazu wiatr powial w dzwi i zachaczylem zderzakiem przednim tak ze lewa jego czesc zostala wyrwana :/
mam kilka pyt. po pierwsze nie wiem jak zdjac zderzak, nie umiem wyciagnac swiatel:/
po drugie slyszalem zeby wziasc zywice i posklejac to samemu a potem pod kolor tylko pomalowac:/
ewentualnie jesli ktos sie orientuje w jakich cenach sa zderzaki lub w jakich miejsach na slasku mozna pospawac plastik
mazda 626 cronos
wyrwany zderzak
Strona 1 z 1
Zderzaka żywica nie pokleisz dobrze.
Najlepiej spawać jesili juz remontować ale spawanie trochę kosztuje i malowanie a za te pieniądze kupisz dwa zderzaki używane we właściwym kolorze jak dobrze poszukasz.
Najlepiej spawać jesili juz remontować ale spawanie trochę kosztuje i malowanie a za te pieniądze kupisz dwa zderzaki używane we właściwym kolorze jak dobrze poszukasz.
Jeśli zderzak jest montowany podobnie jak w xedosie to lampy nie trzweba zdejmować tylko
nadkola kierunkowaskazyod błotników odkręcic oraz parę większych srub pod nadkolami
gadolinek....jeśli nie Wiesz jak to zrobić to próbuj metodą prób i błedów.Powoli dojd
ziesz do sedna,albo daj zarobić blacharzowi.Zderzaka szukaj na allegro i nie baw się w żadne naprawy,a jak dobrze poszukasz to i znajdziesz w kolorze,tak jak mi się to udało.
Za tylny zderzak zapłaciłem 200zł...
ziesz do sedna,albo daj zarobić blacharzowi.Zderzaka szukaj na allegro i nie baw się w żadne naprawy,a jak dobrze poszukasz to i znajdziesz w kolorze,tak jak mi się to udało.
Za tylny zderzak zapłaciłem 200zł...
żyj szybko,umieraj młodo........Peugeot 807 2,0 HDI 2 szt.i Laguna 1,8 16V
- Od: 25 sty 2008, 19:12
- Auto: 6 GH 2,5 benzyna 2008 r.
zaciski na lampie trzymaja klosz.
z tego co pamiętam to w lampach cronosa jest 1 śruba u góry trzymająca kierunkowskaz – wysuwasz go do przodu po odkręceniu śruby i za nim schowane są jeszcze dwie od lampy. kolejne dwie są widoczne po zdjęciu atrapy w zagłębieniach lampy, od strony grilla(udało mi się je ukręcić
godzinę wywiercałem resztki) gorzej ściąga się grilla, bo zatrzaski są wujowe i łatwo się łamią.
piece of cake...
z tego co pamiętam to w lampach cronosa jest 1 śruba u góry trzymająca kierunkowskaz – wysuwasz go do przodu po odkręceniu śruby i za nim schowane są jeszcze dwie od lampy. kolejne dwie są widoczne po zdjęciu atrapy w zagłębieniach lampy, od strony grilla(udało mi się je ukręcić
piece of cake...
Strona 1 z 1