Mazda MX-6 GE FS 1993r
No i pięknie się prezentuje! A co za dokładkę masz w planie?
speedone, możesz zrobić zdjęcie tej dokładki?
pawelMX6 napisał(a):speedone, możesz zrobić zdjęcie tej dokładki?
niestety juz jej niemam a stare fotki poszly bo dysk 120gb mi poszedl
Ostatnio edytowano 27 lis 2008, 22:45 przez Speed, łącznie edytowano 1 raz
speedone, ładnie się prezentuje
Masz w planie jeszcze jakieś zmiany wizualne lub mechaniczne?
pawelMX6 napisał(a):speedone, ładnie się prezentujeMasz w planie jeszcze jakieś zmiany wizualne lub mechaniczne?
Przód to będzie zderzak us i tablica na dol , amerykańskie wersje nie maja tego wycięcia pod tablica. Do tego dokładka LSi ktora ma niedługo przyjść do mnie.
Felgi Postera
Środek będzie obszyty bezowa skora (gosciu chce u mnie okolo 2 kola za to)
Nowy lakier za rok
4WD lub 4WS (co uda mi sie dostac )
Hamulce od 6-stki
Nowe Amorki sportowe ale bez gleby
I marzy mi sie jakieś skromne turbo ale to już jak środki pozwala kiedyś.
Jeszcze troche mi tego zostalo
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Loczek napisał(a):A 4WS owiele latwiejsza sprawa do dostania.
ale nie życzę nikomu tego montować o ile znajdziesz taki co jest w pełni sprawny
Zacny kolorek, auto wygląda w nim bardzo stylowo
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Loczek napisał(a):speedone napisał(a):4WD lub 4WS (co uda mi sie dostac )
4wd to tylko od 626. Mysyałem o tym ale jak kupilem j-speca to lypa.
powodzonka
wiem o tym ale tak mi sie marzy MX-6 z napedem na wszystkie łapy
Bimbak napisał(a):ale nie życzę nikomu tego montować o ile znajdziesz taki co jest w pełni sprawny
niestety tez o tym wiem :/ a prelce było to mechanicznie i dość prosty montaż ale bedziemy myslec
powodzonka
dzieki
ps. Spotkana wieksza siostrzyczka

przypomnialo mi sie ze jeszcze bede spryskiwacze montowac
speedone napisał(a):Do tego dokładka LSi ktora ma niedługo przyjść do mnie.
Kupiłeś na allegro kopię czy oryginał skądś masz? Kurde... coraz więcej LSi na forum
Taki komplet:

speedone napisał(a):I marzy mi sie jakieś skromne turbo
Czytałem sobie na ten temat trochę i najłatwiej jest kupić kolektor wydechowy od FS-DET, powinien pasować bo to przecież ten sam blok. Kolektory można normalnie kupić na ebay.
To teraz spojler JDM trzeba
Dobrze to wygląda. Wiem po sobie, że po założeniu tylnych lamp jak w J-spec, auto dużo lepiej wygląda.
Dobrze to wygląda. Wiem po sobie, że po założeniu tylnych lamp jak w J-spec, auto dużo lepiej wygląda.
Mev, ten od KL'a. Nie widziałem żadnego J-speca z tym wąskim spojlerem Foha. Wszystkie jakie widziałem miały spojler od KL'a ze światłem stopu.
pawelMX6 napisał(a):Mev, ten od KL'a. Nie widziałem żadnego J-speca z tym wąskim spojlerem Foha. Wszystkie jakie widziałem miały spojler od KL'a ze światłem stopu.
To OK, ja myślałem o tym z pakietu MazdaSpeed:

Szału jak dla mnie nie ma
Może na żywo efekt będzie znacznie lepszy, nie mówię, że nie
Dobrze wiem, że ten spojler z Loczkowego foto to wieelki ewenement na rynku, ale tak jakoś sceptycznie do niego na podstawie fotek podchodzę
f*ck
Mev napisał(a):Ten ori MazdaSpeed jest paskudny język
A ja juz sie do niego bardzo przekonałem, i jak dlamnie jest kolejnym trafionym elementym wystroju MX6 przez MazdaSpeed.
I ja maluje cala klape z spojlerem na czerwono i bede se zmienial w zaleznosci od siły wiatru
- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite
Loczek napisał(a):A ja juz sie do niego bardzo przekonałem
Tak jak pisałem – na żywo może się okazać OK, nie miałem okazji jednakże obejrzeć go na żywo, więc opinię wydaję tylko na podstawie fotek chyba 4 jakie widziałem Twojej niebieskiej padaki
f*ck
Auto nabiera całkiem innego charakteru przez pakiet MS wraz z kołami MS. Wtedy staje sie takie bardziej nastawione na sport, jest bardziej ostre zadziorne.
Bo ori pakiecik to taka kochana ciepła klucha, ktora mozna przytulic i mozna sobie na nia patrzec godzinami.
Bo ori pakiecik to taka kochana ciepła klucha, ktora mozna przytulic i mozna sobie na nia patrzec godzinami.
- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite