Kontrowersyjny tuning
In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
anonimka napisał(a):
O kurde
- Od: 4 sty 2007, 17:31
anonimka dobra seria
...ostatnia calibra "darth vader style"
...ostatnia calibra "darth vader style"

- Od: 11 maja 2006, 09:00
- Auto: Nysa dizel
zastanawiam sie tylko,po jaka cholere im te parapety sa potrzebne,nie dosc ze nie spelniaja swojej roli, to do tego wygladaja jak gowno na wyglancowanych butach.Do calibry gosciu mogl rownie dobrze deske serfingowa zalozyc.
xedos i wszystko jasne(nawet swiatla)
- Od: 4 mar 2008, 21:45
- Auto: xedos6(CA)KF 2.0 V6`95,astra f
robsson napisał(a):mlowcie co chcecie ale fiacik bylby calkiem calkiem,gdyby nie te rynny zamiast wydechu
mi tez sie podoba
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
Tą czarną Cali często widzę w Iławie bo gościu mieszka nie daleko. Typowy KIBEL!
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Cukierek napisał(a):Tą czarną Cali często widzę w Iławie bo gościu mieszka nie daleko. Typowy KIBEL
Kibel to juz byloby cos,a to nawet kibel nie jest,latryna jak malowana.
Jak na dzien dzisiejszy to gosciu od Forda jest moim idolem,nomanie pojechal po bandzie i malo kto moze sie z nim mierzyc.Musi miec facet odwage zeby wyjechac tym na miasto bez ponczochy na glowie lub innej kominiarki,ale zaraz zaraz jakie miasto,przeciez to wiocha jest! 

Jakieś 2 godzinki temu w Ostródzie podjechał na stację obok mnie tjuningowany Golf III w stylu agro.
W środku pseudo aluminiowe(plastikowe) dywaniki, podświetlenie nóg niebieskimi neonami, diody zamiast postojówek, płyty CD przy lusterku, napisy na oponach pomalowane na biało, na końcówce wydechu nałożone coś bliżej nie określonego. Do tego super muzyka (jakieś nagranie z dyskoteki), felgi piękne 13, naklejki w stylu: "TUNING", "Destruction", "turbo" no i sławne "ręce Pudziana" i lista płac na drzwiach
Za kierownicą łysy gościu, mający [tiiit] pojęcie o tuningu.
Podszedł do mnie i spytał się czy obcinałem sprężyny aby obniżyć auto bo on tak zrobił.
W środku pseudo aluminiowe(plastikowe) dywaniki, podświetlenie nóg niebieskimi neonami, diody zamiast postojówek, płyty CD przy lusterku, napisy na oponach pomalowane na biało, na końcówce wydechu nałożone coś bliżej nie określonego. Do tego super muzyka (jakieś nagranie z dyskoteki), felgi piękne 13, naklejki w stylu: "TUNING", "Destruction", "turbo" no i sławne "ręce Pudziana" i lista płac na drzwiach

Za kierownicą łysy gościu, mający [tiiit] pojęcie o tuningu.
Podszedł do mnie i spytał się czy obcinałem sprężyny aby obniżyć auto bo on tak zrobił.

www.gtrproject.pl
robsson napisał(a):a obcinales?bo jestem ciekaw
No co TY! Bądź poważny, kupiłem Eibachy.
www.gtrproject.pl
zycia by braklo zeby wszystko przegladac,a piszac "posiadacze mazdy" mialem na mysli ogol forumowiczow ale jak wiadomo,wszedzie ,nawet w tak zacnym gronie,zawsze znajda sie jakies czarne owce. 

Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493