teraz odrobina humoru: ciąłem się dziś z Ferrari 348 ts, objechało mnie to fakt ale zaledwie o długość zderzaka, mazda daje rade.
fotka:

www.mazdaspeed.pl
ravo napisał(a):nie no ja nie mowie jaki ten byl bo nie znam auta, ale chodzi o to, ze w tym aucie to zwykle 1.2 moze duzo zdzialac bo jest poprostu lekkie, a zegary mogly byc od temp oleju itp itdnie zawsze zegar = sie odrazu wskaznik doladowania
ravo napisał(a):Brt napisał(a):obstawiam turbo + jakiś nos,
przesadzacieto poprostu malo wazy i juz majac 1.2 po modyfikacjach moze bardzo szybko przyspieszac
Brt napisał(a):trzy zegary od temp. oleju?
Pyton162 napisał(a):ja ostatnio mialem przyjemność w zg na dwupasmowej pozna nocą jechać z Kl 626 , ja jechałem sam we fiacie kolesie jechali w 3 w maździe, doszliśmy do 160km/h jadac leb w leb , potem sobie podziękowaliśmy i pojechaliśmy kazdy w swoja strone. Pewnie sie kolesie zdziwili ze fiat jedzie na równo z ich mazda
Marek2Mazda323f napisał(a):ja dzisiaj miałem rolowanego od 70-170km/h z subaru forester XT 2,5l turbo 230KM dokładnie szliśmy równo przy 170 kierownik odpuścił! ja sam on z pasażerem!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje