aż d..a piecze od wibracji 
www.mazdaspeed.pl
aż d..a piecze od wibracji 

Winetou napisał(a):cukier73 wlecisz do nas na "kawkę" w piątek albo sobotę, czy cały czas masz zaplanowany z bractwem ?
!
!
nero napisał(a):ja na otwarciu tez jestem takze mam nadzieje ze sie jakos spotkamy w tym tlumie
cukier73 napisał(a):Niestety i piątek i sobota odpada Będę tylko w niedzielę. Podaj mi na PW numer telefonu, to się zdzwonimy i jakoś spotkamy

Winetou napisał(a):kiedy jedziesz ? bo w piątek po drodze będę przelatywał przez Łódź między 18 a 19

!!!
żeby zdjąć koło trzeba zdjąć tłumik. No to imbus w łape i.... dupa. Zrobiłem z niego niezłą spiralę. Ni nic. Wypad do roboty na baze po mozniejsze. Podejście 2 i jedna śruba puściła, druga dupa, nie ma jak łapty wsadzić. No to ściąganie plastików z jednej strony. I znowu dupa. Waluś – Burgman 0:3
Podejście 3 i śruna ukręcona, naszczęście nie urwana. No cóż trzeba odkręcać od cylindra. Zaglądam, włos sie jerzy, piep...ne japońskie małe rączki. Kolejne zdejmowanie plastików, prawie wszystkich po bokach. i jest można jedną ręke wsadzić. No to odkręcam, jakoś sie po godzinie udało. Za każdym razem przekładka imbusa o jeden ząbek
zdejmuje tłumik, zdjęcie koła bajka. Przy okazji zaglądam do klocków, bo oczywiście tych nie wymienie bez zdjęcia koła, więc profilaktycznie. I co widzę
Gość w serwisie jak nie kazałem to sam sie nie domyślił co by luknąć
echhh. No cóz po drodze z Międzyrzeca wpadne do IC w białej podlasce i zanabęde
włos sie jerzy
. trzeba mieś ckrzynkę narzędziową ze sobą 

Waluś napisał(a):trzeba mieś ckrzynkę narzędziową ze sobą
Bimbak napisał(a):pomodliliście się chociaż tam za mnie?

mX-MEN napisał(a):A tak na bieżąco to jestem auktualnie po sprzedaży moich dwuch jednośladów i niebawem zaczną się posezonowe poszukiwania golasa 600-750 ccm, rocznik 2000-2004.
Aktualnie na tapecie są: Kawa zr7, z 750, Suzi SV 650, Yamaha FZS 600 być może nawet FZ6. Czas pokaże co stanie w garażu obok MX3
YAMAHA FZ6n, 2004r, 15tyś. przebiegu.Wstawie fotkę jak znajde chwilke aby ją zrobić, a czasu to mam teraz jak na lekarstwo 
mX-MEN napisał(a):YAMAHA FZ6n, 2004r, 15tyś.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości