BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Krzysiu bądź poważny, nie męcz się z jedną kobietą.
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
bedzie cos dla zarejestrowanych klubowiczów:p odwiedzających nas z mazdami
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
no jak stana dwie niebieskie bydgoskie pieknosci z mx z przodu nie dotkne nawet lakieru co do reszty nie obiecuje a na powaznie bede gotowy na bramy zapraszam 
szkodnik_byd napisał(a):na powaznie bede gotowy na bramy zapraszam
ups... teraz to kolega popłynął!
staniemy jeden obok drugiego i nie wyjedziesz z pod kościoła do oczepin, może jakiś spocik w weekend i już zacznij otwierać bramy ( czyt. rozdawać flaszki )!![/b]
Panowie a co z tłuczeniem szkła u Krzysztofa?!
24 czy 25 wpadniemy do niego ( nich )?
BF3
mieszkam w bloku wiec szklo nie wchodzi w rachube co do weekendu to jutro wyjezdzam do gdanska wracam w niedziele poznym wieczorem
mily200 napisał(a):w bloku na klatce też można
zapewne wiele osób się z tym zgodzi!
szkodnik_byd napisał(a):jutro wyjezdzam do gdanska wracam w niedziele poznym wieczorem
ja pisałem o 24-25 bo to jakoś przed ślubem dzień – dwa się tłucze szkło ( pater – w Bydgoszczy używają tej nazwy ).
BF3
Fiveopac napisał(a):...stłukł na klatce Pana Młodego
Będziemy lać Krzysia?
piotr_szp napisał(a):panowie z innej beczki.
potrzebuję klucz 16 do świec rurka, zwykła nie daje rady, wygięła mi się na ostatniej i nie mogę zmienić!!
dzięki za pamięć i pozdrawiam.
Spojrzę wieczorkiem w garażu. Gdzieś mi się wala oryginalny mazdowski klucz do świec.
Mam taki klucz, choć nie jestem pewny, czy jest to 16 czy 17. W każdym razie oryginalny, który był z autem. Jak potrzebujesz Piotr, to dzwoń, jest już w aucie.
Witam
Wiem wiem wiem troszku mnie nie bylo ale coz ze tak powiem zaczyna sie sezon dla "lowcow betonu"
Ale jestem dobrej mysli pojawienia sie w ornecie
Widze nie tylko ja mam problemy z autkiem
Ja do swojego kupilem niby nowke funkiel zderzak a sie okazalo ze nie pasuje
i niestety juz 2 tydzien bez samochodu
ale jak wyjedzie sadze jeszcze cos z niej bedzie
Jak slepy kon nie widze przeszkod
a cos mi sie tam jeszcze obilo o uszy ze bedziemy bic szkodnika czy jak??

Fiveopac napisał(a):W sumei mozna.Mama nadzieje, ze do tego czasu bede mial auto juz "jezdne" to sie dokulam. Mozna by potem jakis pas odwiedzic i stopke
Widze nie tylko ja mam problemy z autkiem
mily200 napisał(a):20.04.08 jest finał północ-południe na auto show na łuczniczce co wy na to żeby się na to wybrać
Jak slepy kon nie widze przeszkod
a cos mi sie tam jeszcze obilo o uszy ze bedziemy bic szkodnika czy jak??
- Od: 7 lut 2007, 22:32
- Auto: Niemiecki tylny napęd:P
Łolaboga smiechu żyje
Nazwalbym to raczej udoskonalaniem perfekcji
To mozemy sie wszyscy spotkac pod łuczniczka w sobote, poturlamy sie na wystawe a potem na jakies zarcie tudziez pas.
Taa, znamy nawet date i godizne kiedy bedzie wiózł duzo cennych giftów

Widze nie tylko ja mam problemy z autkiem język
Nazwalbym to raczej udoskonalaniem perfekcji
To mozemy sie wszyscy spotkac pod łuczniczka w sobote, poturlamy sie na wystawe a potem na jakies zarcie tudziez pas.
a cos mi sie tam jeszcze obilo o uszy ze bedziemy bic szkodnika czy jak?? język
Taa, znamy nawet date i godizne kiedy bedzie wiózł duzo cennych giftów
Less roof, more fun