Green napisał(a):jeśli nie bede grał na lotnisku to ja moge oczywiście uzaleznione od pogody
Dziekuje za odp
www.mazdaspeed.pl
Green napisał(a):jeśli nie bede grał na lotnisku to ja moge oczywiście uzaleznione od pogody
faraonka30 napisał(a):Green napisał(a):jeśli nie bede grał na lotnisku to ja moge oczywiście uzaleznione od pogody
Dziekuje za odp.Kolego ja zadbam o to byś mógł grać nawet w warunkach pogodowych niepewnych
.
Green napisał(a):wiedziałem ze tak bedzie ale napisałem moze zapomniałas juz o tym
faraonka30 napisał(a):Podałam taka ilość bo wiem,że każdy chce się zabawić i będziemy robić zmiany.
marcinkosky napisał(a):ale jak mi fure "taranem" rozwala to kto mi odda
Sebas napisał(a):marcinkosky ubezpieczalnia
faraonka30 napisał(a):Asia hmmm a ja dla Ciebie chciałam specjalnie kupić szampana- i do dna z puchara
Muza musi byc!!!!!faraonka30 napisał(a):Kolego ja zadbam o to byś mógł grać nawet w warunkach pogodowych niepewnych .
marcinkosky napisał(a):a kolczatki to bedziemy mieli
taki śekery plus sztachety w rekach
Kamil 323 Ehrhardt Motors napisał(a):Trzeba było pisać,że nagłośnienie potrzebne bo jeszcze tydzień temu nie było wypożyczone i mógłbym zabrać swoje 2x3,2KW
Green napisał(a):Janek da rade za mnie poprowadzic wierze w niego
Green napisał(a):Janek da rade za mnie poprowadzic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości