Zlot Wiosenny Orneta | Informacje dla nocujących
1, 2
faraonka30 mam pytanie czy wszystkie dane które podałem do rezerwacji sa juz jasne i przejzyste? bo sie martwie, i jeszcze jedno małe pytanko jezeli dane osoby towarzyszacej nie beda zgodne z osoba towarzyszaca bo wiadomo do 24 maja jeszcze kupa czasu i wszystko moze sie zmienic i w takiej sytuacji jest koniecznosc zgłoszenia o zmaianach?
http://www.youtube.com/watch?v=JKmbqGsQitw&feature=related wzroku nie można oderwać :)
- Od: 15 lut 2008, 01:02
- Auto: MX3, 626
TOMMY10 napisał(a):jezeli dane osoby towarzyszacej nie beda zgodne z osoba towarzyszaca bo wiadomo do 24 maja jeszcze kupa czasu i wszystko moze sie zmienic i w takiej sytuacji jest koniecznosc zgłoszenia o zmaianach?
dobre pytanie. tez o tym myslalem
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
TOMMY10 napisał(a):faraonka30 mam pytanie czy wszystkie dane które podałem do rezerwacji sa juz jasne i przejzyste? bo sie martwie, i jeszcze jedno małe pytanko jezeli dane osoby towarzyszacej nie beda zgodne z osoba towarzyszaca bo wiadomo do 24 maja jeszcze kupa czasu i wszystko moze sie zmienic i w takiej sytuacji jest koniecznosc zgłoszenia o zmaianach?
marcinkosky napisał(a):dobre pytanie. tez o tym myslalem
Cześć, TOMMY10 jeszcze nie sprawdzałam PW ale zapewne jest już ok.
Odp na Twoje pytanie,tak jest czas ale liste chce podac wcześniej tj na początku maja
Istotne jest by dane były zgodne z osobą. Ewentualne zmiany musicie mi podawać,ja je zmienie i po sprawie
Umówmy się ,że ostatnie zmiany w danych można podawać do 20.05,ok?Ja będe miała czas by je wprowadzić i przekazać do hotelu
bodi napisał(a):siewi nie boj zaby jakos damy rade ja tez nie gryze
i mam nadzieje ze
Cieszy mnie,że sprawa miło się zakończyła
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
Sprostowanie sytuacji w Hotelu"Przy Bramie"!!
Dzwoniłam dzisiaj do hotelu w celu ostatnich uzgodnień,potwierdzeń.Albo żle mi wytłumaczono albo ja żle zrozumiałam:
W hotelu jest 8 pokoi 2 osobowych i 1 pokój apartament(4 osobowy),w którym będzie dostawka co w sumie da nam 4 miejsca.
Pytanie i prośba-Kto z osób zapisanych w tym hotelu sam zgłosi chęć bycia w tym 4 osobowym pokoju-jakie 2 pary mam w nim ustawić??
Kochani,w związku z tym,że nie jestem w stanie dogodzić wszystkim a lepiej,że ta niejasność się wyjaśniła teraz a nie na miejscu w hotelu-korekte pokoju 4 osobowego zrobimy na podstawie wpłat.
Bardzo przepraszam za tę niejasność i trzymanie Was w błędzie
.
14:30-sprawa załatwiona
,dzięki chłopaki za współprace 
Dzwoniłam dzisiaj do hotelu w celu ostatnich uzgodnień,potwierdzeń.Albo żle mi wytłumaczono albo ja żle zrozumiałam:
W hotelu jest 8 pokoi 2 osobowych i 1 pokój apartament(4 osobowy),w którym będzie dostawka co w sumie da nam 4 miejsca.
Pytanie i prośba-Kto z osób zapisanych w tym hotelu sam zgłosi chęć bycia w tym 4 osobowym pokoju-jakie 2 pary mam w nim ustawić??
Kochani,w związku z tym,że nie jestem w stanie dogodzić wszystkim a lepiej,że ta niejasność się wyjaśniła teraz a nie na miejscu w hotelu-korekte pokoju 4 osobowego zrobimy na podstawie wpłat.
Bardzo przepraszam za tę niejasność i trzymanie Was w błędzie
14:30-sprawa załatwiona

czyli sprawa wyjasniona jak rozumiem???
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
faraonka30 napisał(a):14:30-sprawa załatwiona ,dzięki chłopaki za współprace
Tak
Bardzo prosze o pisanie jasno jakie zachodzą zmiany w obecności na Zlocie i w noclegach.Kochani zostało mało czasu i musze mieć jasny obraz sytuacji by nikt nie spał np:w basenie.
Proszę do piątku potwierdzić swoją obecność i osoby, które nie podały mi danych do meldunku w hotelu by przesłały mi na PW.PILNE!
Globy & Zarząd sorki za pisanie postów pod postami ale na poczet Zlotu i "widoczności",że są jakieś informacje i w tym temacie to lepiej będzie widoczne jak dokonanie"zmiany"posta
.
UWAGA!
Nastąpiły zmiany w pokojach z racji tego,że wykruszyły się osoby,bądz dokonali zmian z przyjazdu w dwie na jedną osobę.Poza tym,szef hotelu poprosił mnie by dla stałych klientów dać trzy pokoje przez nas zajęte ale w zamian dał mieszkanie w hotelu oraz dokonał dostawki do Bungalowy po jednym 2 osobowym łóżku(dla pary)-czyli w Bungalowy będzie po 6 osób.Zyskaliśmy dodatkowe 4 łóżka na 8 osób.
UWAGA!
Nastąpiły zmiany w pokojach z racji tego,że wykruszyły się osoby,bądz dokonali zmian z przyjazdu w dwie na jedną osobę.Poza tym,szef hotelu poprosił mnie by dla stałych klientów dać trzy pokoje przez nas zajęte ale w zamian dał mieszkanie w hotelu oraz dokonał dostawki do Bungalowy po jednym 2 osobowym łóżku(dla pary)-czyli w Bungalowy będzie po 6 osób.Zyskaliśmy dodatkowe 4 łóżka na 8 osób.
faraonka30 napisał(a):Nastąpiły zmiany w pokojach
faraonka30 napisał(a):szef hotelu poprosił mnie by dla stałych klientów dać trzy pokoje przez nas zajęte
faraonka30 napisał(a):w zamian dał mieszkanie w hotelu oraz dokonał dostawki do Bungalowy po jednym 2 osobowym łóżku(dla pary)-czyli w Bungalowy będzie po 6 osób
w zwiazku z powyzszym poprosze o poprawienie przydzialu pokojowego
kinki napisał(a):w zwiazku z powyzszym poprosze o poprawienie przydzialu pokojowego
24h dla mnie to zbyt krótka doba
W związku z tym,że ostatnimi czasu zbyt wiele zmian nastąpiło,troche osób zrezygnowało musze ustawki robić po x 100 na nowo
Koniec terminu wpłat a tym samym powinien być koniec i zapisów.
Ja jeśli zarząd się zgodzi moge wstawić 3 pary do Hotelu Pod Kłobukiem pod warunkiem,że zapiszą się na forum i wpłacą pieniążki najpóżniej do środy do 20-ej.Po 20-ej zamykam liste i wypoczywam :) .
Moja prośba-w związku,że pracuje i mało jestem na forum prosze by kontaktować się ze mną tel-dla celów Zlotu dla tych co nie mają podaje 0 503 936 186.
faraonka30 napisał(a):C:\Documents and Settings\Beata Rompczyk\Moje dokumenty\Dokumenty\Zlot wiosenny Orneta\Rezerwacja miejsc w hotelu\Rezerwacja na forum\Pod Kłobukiem.html
Kopiuj i wklej link w pasek strony-otworzy się!
hmm jakos nie bardzo sie otwiera
kinki,przesłałam plik do Przesa i się ma zająć naprawą.Sorki ale nawet serwer w pośpiechu odmówił mi posłuszeństwa.
1, 2