ojdiec_R napisał(a):GDZIE, JAK, BEZPIECZNIE I DOBRZE
Polecam zajrzeć tutaj... www.vtech.pl
Pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
ojdiec_R napisał(a):GDZIE, JAK, BEZPIECZNIE I DOBRZE
marcing2 napisał(a):Jestem juz po zalozeniu boxa w vtech no i tak jak chlopaki mowili rewelka
marcing2 napisał(a):Tak bylem na Mlodnickiej.
marcing2 napisał(a):moge podeslac wykres na maila zebys wrzucil na forum
marcing2 napisał(a):Riki PW.
ru35 napisał(a):Mam teraz lekko dłubnięty program w mojej M6 ze 136 poszło na 149 więcej nie chciałem ale moment mam 355 i jest bardzo równy i długo , bo jak będzie za dużo to wcześniej sprzęgło padnie pozdrawiam RU
marcing2 napisał(a):Zrobilem 570 km z czego prawie 100 po w-wie reszta w trasie ale prawie 1,5 godziny w korku (powroty z majowek), reszta trasy wcale nie oszczednie bo tak okolo 130-160 no i spalanie wyszlo 6,3. Wczesniej przy takiej jezdzie okolo 7 oczywiscie tylko trasa i bez korkow. Mysle ze teraz bez takich utrudnien spadlo by ponizej 6 litrow.
Jeśli chodzi o wykres to powiem tak , mam ale gdzie on leży to sam nie wiem , odnośnie jazdy i spalania itp. to powiem że spalanie jeśli wzrosło to w stopniu niezauważalnym ( normalna jazda bez szaleństw głownie miasto ) zbiera się dużo lepiej od dołu – czuć wyrażnie nawet bardzo wyrażnie.Jeśli do nich pojedziesz i powiesz że jesteś z polecenia Roberta z Warszawy od niebieskiej M6 w kombi to na 100% dadzą jakiś rabatJarek@ napisał(a):ru35 mógłbyś wrzucić jakis wykresik z hamowni, jakie wrażenia z jazdy, czy różnica mocy i momentu odczuwalna i jak ze spalaniem. Ceny tam faktycznie mają interesujace w dodatku to wg. nich to pełny chip a nie box.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje