Toju napisał(a):Mi w tej chwili pali po Wrocławiu 13,4 przy ręcznej skrzyni.
Za dużo
Spróbuj jeździć spokojnie, biegi zmieniać max przy 3,5 k rpm.
Ps. To dane z pomiarów czy z komputera ?
www.mazdaspeed.pl
Ps. To dane z pomiarów czy z komputera ?
Italiano napisał(a):A ciekawe na co drugie 2 sztukiSilnik taki sam jak w X9 to coś mi się nie widzi coby były 4....no ale.....
Martinez81 napisał(a):Ten skanerek obsluguje też Xedy 9?Mam 2.5 v6 kl.Wprawdzie na razie odpukać nic się nie dzieje,ale za takie pieniądze może się w przyszlości przydać.
– po co przepłacać. Kody DTC są ogólnie dostępne. A najlepiej mieć fabryczny spis kodów danego modelu z manuala.exkita napisał(a):... za 300PLN masz skaner OBDII
Martinez81 napisał(a):Ten skanerek obsluguje też Xedy 9?Mam 2.5 v6 kl.Wprawdzie na razie odpukać nic się nie dzieje,ale za takie pieniądze może się w przyszlości przydać.
exkita napisał(a):ja chyba sie tez zaopatrze w takie cudenko
trojanrob napisał(a):Wszystkie autka z OBDII 1995 – 2004 roku
trojanrob napisał(a):po co przepłacać. Kody DTC są ogólnie dostępne. A najlepiej mieć fabryczny spis kodów danego modelu z manuala.
exkita napisał(a):Czyli do rocznika powyzej 97 sie nie sprawdza?
ralv1 napisał(a):No i wróciłem z serwisu i się okazało że mój X9 jest zdrowy jak koń.
Szukali i nic nie znaleźli. Coś mi się wydaje, że z tym spalaniem po mieście 13-14/100km to wszyscy przesadzają. Mi bierze 18L może to wina krótkich odcinków bo na trasie mi wychodzi 10L
thomas12345 napisał(a):kolego umnie tez temperatura wysoko stoi od jakiegos czasu
thomas12345 napisał(a):a teraz zaczol silniek sie dlawic prawdopodobnie nawalil mi przeplywomierz ale pewnosci niemam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości