Mazda 626 GE FS '92
Pajko napisał(a):Bartek1986 na grillu bedzie znaczek Efini
Cześć.
To już nie Mazda to Miracle
Naprawdę ładna Madzia. Pomimo że ten model podoba mi się średnio nie bijcie proszę. Ten jest poprostu piękny. Potrafi przyciągnąć uwagę i zatrzymać na dłużej. Przyciąga wyglądem i zatrzymuje charakterem
Pozdrawiam.
To już nie Mazda to Miracle
Naprawdę ładna Madzia. Pomimo że ten model podoba mi się średnio nie bijcie proszę. Ten jest poprostu piękny. Potrafi przyciągnąć uwagę i zatrzymać na dłużej. Przyciąga wyglądem i zatrzymuje charakterem
Pozdrawiam.
- Od: 26 lut 2008, 19:49
- Auto: 323f BG 1.8 GT 16v DOHC
Moc Poranka wez pod uwage jeszcze to ze auto nie jest skonczone w 100% oczywiscie jezeli chodzi o wyglad zewnetzny , efekt bedzie widoczny jak skoncze czyli za jakies 2 -3 tygodnie , dojdzie jeszcze pakiet od V6 i przedewszystkim koła .
Auto dopiero co skończylo sie robić a ja juz mam zaplanowane kolejne modyfikacje tym razem wnetrze , ale najpierw musze oddychnać finansowo .
Założyłem znaczek na grill . Jak dla mnie wyglada kozacko . Fotki niestety z telefonu bo nie zabralem kabla do aparatu z firmy

Auto dopiero co skończylo sie robić a ja juz mam zaplanowane kolejne modyfikacje tym razem wnetrze , ale najpierw musze oddychnać finansowo .
Założyłem znaczek na grill . Jak dla mnie wyglada kozacko . Fotki niestety z telefonu bo nie zabralem kabla do aparatu z firmy

- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
No no już nie mogę się doczekać kiedy zmienisz jej buciki wiosenne
.

Obecna- Mazda 626 GW 2.0i 16v FS-HP 136KM
Ex.nr.2. – Mazda 626 GE 2.0i 16v FS-DOHC 115KM
Ex.nr.1. – Mazda 626 GD Coupe 2.0i 16v FE-DOHC 148 KM
Pajko napisał(a):jacobs mi sie to kojarzy z super swietnymi chinskimi shitami ktore co 2 komplet tak jest lakierowany jedyne co moglbym prysnac na czarno to "bęben" felgi od tylu , powiekszylo by to głębie kola
Każdy ma inny gust
Pajko napisał(a):Założyłem znaczek na grill . Jak dla mnie wyglada kozacko . Fotki niestety z telefonu bo nie zabralem kabla do aparatu z firmy
Pewnie to kwestia tego, że zdjęcie robione pod skosem, ale wygląda jakby był krzywo
Z tyłu będzie tylko znaczek Efini?
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Rekin napisał(a):No no już nie mogę się doczekać kiedy zmienisz jej buciki wiosenne
w czwartek jade zakladac opony
Grzyby napisał(a):Piotrek – gratuluję samozaparcia i ..... efektów
dzieki
jacobs napisał(a):Z tyłu będzie tylko znaczek Efini?
tyl czysta klapa
jacobs napisał(a):Pewnie to kwestia tego, że zdjęcie robione pod skosem, ale wygląda jakby był krzywo
jest roznica 3 mm niestety ale przestawil sie na kleju a niechce uszkodzic lakieru , poprawie to jak bedzie czas
Właśnie – pokaż poskładane ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pajko jak pisał we czwartek zmiana kół dajcie mu czas
Ps. samnie mogę się doczekać

Obecna- Mazda 626 GW 2.0i 16v FS-HP 136KM
Znaczek Efini daje +30 do respectu!
Ja będę miał tylko Eunosa.
Ale i tak się cieszę.
Zapowiada się piękna furka, czekam z niecierpliwością na efekt końcowy!!

Ja będę miał tylko Eunosa.
Zapowiada się piękna furka, czekam z niecierpliwością na efekt końcowy!!
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Panowie panowie dopiero co wylazlem z garazu od 17 , jutro w pracy a w sumie dzis wzuce fotki co i jak , a po pracy jade zakladac opony , lani juz zapakowany i czeka pod garazem . W miedzy czasie składania dokanczalismy z kumplem ostatni komplet felg , rano wzuce fotki a tym czasem lece sie kompac i do spania .

Czegos tu brak ? oczywiscie nie chodzi o listwe

Brak anteny a tak cieszy

wygluszenie podlogi

Dywanik juz na miejscu wiec juz z gorki

Teraz walcze z instalacja do alarmu , bo nie pamietam jak mialy isc kable , zanaczylem sobie ale nie opisalem , musze jeszcze wybrac sie do sklepu po spinki do tapicerek i wnetrze bedzie gotowe w 3-4 h . Wiec juz naprawde widze swiatelko w tunelu
Pajko napisał(a):tzn
Światełko w tunelu –> pociąg w tunelu –> światełko z pociągu –> oświetla cel –> cel to piękna Mazda –> Mazda oświetlona światełkiem –> pociąg oświetlony własnym światełkiem –> pociąg = Mazda
Proste

Jeżeli ludzie szepczą za twoimi plecami to tylko znaczy że ich wyprzedziłeś. | www.burnwater.pl
- Od: 13 sie 2007, 13:06
- Auto: EA5A SE