rrr napisał(a):Teraz masz samochód z rynku niemieckiego – potem pewnie będą wersje na Polske – wiec chyba nie warto czekać :–)
bzdura ...
www.mazdaspeed.pl
rrr napisał(a):Teraz masz samochód z rynku niemieckiego – potem pewnie będą wersje na Polske – wiec chyba nie warto czekać :–)
Grzyby napisał(a):rrr napisał(a):Teraz masz samochód z rynku niemieckiego – potem pewnie będą wersje na Polske – wiec chyba nie warto czekać :–)
bzdura ...
Grzyby napisał(a):rrr napisał(a):pierwszy z brzegu wygooglany artykul:
a gdzie tam jest cokolwiek o Maździe?
Mazda Motor Poland
Oficjalny importer samochodow marki Mazda w Polsce
Wydawca:
Mazda Motor Logistics Europe. Sp.z o.o. oddział w Polsce
Ul. Iłżecka 26
02-135 Warszawa
Polska
NIP: PL1070008473
REGON: 141191717
Zarząd: Syunsuke Hamamoto, Wojciech Halarewicz
rrr napisał(a):mcbeth napisał:
Z tego co zasłyszałem samochody sprzedawame w ramach Mazda Polska będą w porównaniu z rynkiem niemieckim:
...
-ograniczone modelowo,
...
Na stronie podanej przez Grzyba nie ma RX-8. Czyżby jednak klient niemiecki lepszy smutny .
mcbeth napisał(a):Z tego co zasłyszałem samochody sprzedawame w ramach Mazda Polska będą w porównaniu z rynkiem niemieckim:
-droższe,
-ograniczone modelowo,
-ograniczone w wersjach wyposażenia,
-ogranicznowe w wersjach silnikowych (bye, bye benzyna L5 i diesel 2.2l).
Ciekawe, czy plotka się potwierdzi. Jeśli tak, to prezes z Fiata chyba 'wyjdzie Maździe bokiem'.
scichy napisał(a):Czyli, tak jak przewidywałem będzie drożej i gorzej....
Sieć dealerską tworzy się po to, żeby zarobić. Mazda jest na najlepszej drodze podążyć w Polsce drogą Subaru (mała sprzedaż, wysokie marże, drogi serwis).
Ceny Mazdy będą pewnie podobne do Toyoty albo Hondy (pewnie coś pomiędzy), czyli M6 za 80-120k pln w zależności od silnika i wersji.
Jeżeli, ktoś ma kupować to niech kupuje szybko na 'starych' zasadach. Potem będzie trudniej.
scichy napisał(a):Czyli, tak jak przewidywałem będzie drożej i gorzej.....
scichy napisał(a):Jeżeli, ktoś ma kupować to niech kupuje szybko na 'starych' zasadach. Potem będzie trudniej.
Yard napisał(a):scichy napisał(a):Czyli, tak jak przewidywałem będzie drożej i gorzej.....
Gdzie to wyczytałeś?scichy napisał(a):Jeżeli, ktoś ma kupować to niech kupuje szybko na 'starych' zasadach. Potem będzie trudniej.
Od pośrednika (który kupuje w Niemczech od producenta i dokłada marżę) jest taniej niż od producenta?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości