Ta antena z tylu to prawdopodobnie byla montowana do telefonu gsm, prawd. na zakres 900.
Ja kupilem Xedosa '92 z taka antenka na tylnej szybie, tyle ze ja mam do tego jakas dokumentacje..
Ukson
Ciotus w myjni czyli koniec swietnosci anteny elektrycznej ...
1, 2
kaczor18 napisał(a):W moim modelu auta nie ma wogóle tylnej wycieraczki (sedan
Generalnie w sedanach nie montuje sie wycieraczek z tyłu.Nieliczne sedany maja wycieraczki z tylu.Poza tym troche glupio wyglada sedan z wycieraczka.
Ahura Mazda – dobry bóg
Zgadzam się w zupełności, ale przy sporych kroplach, ktore się osadzają na tylnej szybie podczas lub po deszczu widoczność jest ograniczona (ważne przy cofaniu). Kilkunastominutowe podgrzewanie szyby grzałkami nie przynosi efektu (grzałka jest sprawna). Efekt grzałek jest widoczny dopiero przy zaparowanej lub oszronionej szybie. Tak więc czasami wycieraczka by się przydała.
Zakochałem się w Madzi, Ta na pewno nie zdradzi
- Od: 9 lis 2004, 01:04
- Auto: Mazda 626 GE FP 1.8i 90KM '96
Kup sobie trójkącik w sklepie motoryzacyjnym (1,45 zł) i jak popada, wyskocz i szybciutko przeleć szybki i będzie po kłopocie. Choć mam wycieraczkę na tylnej szybie, to tak właśnie robię, jak wsiadam do Madzi po deszczyku.
http://download.mx3.info/mazdaspeed.exe
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
Bokciu napisał(a):Generalnie w sedanach nie montuje sie wycieraczek z tyłu.Nieliczne sedany maja wycieraczki z tylu.Poza tym troche glupio wyglada sedan z wycieraczka.
323 BF mialy taki bajer
Pozdrowienia dla GofNet'a
Dziękuję i również pozdrawiam. Poza tym życzę satysfakcjonującej i mało kosztownej eksploatacji Madzi.
http://download.mx3.info/mazdaspeed.exe
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
Na Wolumenie / Wawa podobno tanio mozna dobrac w granicach 20-30 zet
A jak chcesz oryginal to 169 zet na Rydygiera 8 W-wa. Dzwonilem minute temu i jest więc tylko jechać i brać
Ja na razie mam "ręczną" antenkę bo mi zostały 3 segmenty, nieco opada w czsie jazdy zmniejszając się do 1,5 segmentu ale to mi starcza na miasto.
A jak chcesz oryginal to 169 zet na Rydygiera 8 W-wa. Dzwonilem minute temu i jest więc tylko jechać i brać
Ja na razie mam "ręczną" antenkę bo mi zostały 3 segmenty, nieco opada w czsie jazdy zmniejszając się do 1,5 segmentu ale to mi starcza na miasto.
- Od: 25 paź 2004, 19:47
- Auto: Merida Cross 5300
1, 2