colin-c4 napisał(a):klubowicz ....
kto??
www.mazdaspeed.pl
colin-c4 napisał(a):ja jako klubowicz forum mazdaspeed.pl
Myjk napisał(a):Jak pojadę bez żony, to mogę liczyć na towarzystwo?
Gapcio napisał(a):ja tez chce jakies 2 panie do pokoju
Obiecuje ze bede grzeczny a przynajmniej bede sie starac
Myjk napisał(a):Po za tym po grillu, to nie wiem czy będziesz zdatny
Myjk napisał(a):Jak chrapiesz, to nawet jedna Cię nie zechce. Ja nie chrapie, lala...
faraonka30 napisał(a):Aniołeczki ,no jasne no problem tylko skąd ja Wam tyle "panienek" wezme .
loockas napisał(a):faraonka30 napisał(a):4.green + 2 os.towarzyszące
Temu to dobrze w życiu. Nie dość, że sie dwiema mazdami wozi, to jeszcze trójkąta sobie załatwił
faraonka30 napisał(a):Myjk napisał(a):Jak pojadę bez żony, to mogę liczyć na towarzystwo?Gapcio napisał(a):ja tez chce jakies 2 panie do pokoju
Obiecuje ze bede grzeczny a przynajmniej bede sie starac
Aniołeczki,no jasne no problem tylko skąd ja Wam tyle "panienek" wezme
.
Kochani teraz faraonka30 dostanie "piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" ale by rozwiązać temat pokoi 2 -osobowych-zrobiłam tak:dokonałam pare przesunięć
Mamy 12 pokoi 2-osobowych-6 pokoi zabrałam dla grona Organizacyjnego czyli zostały nam 6 pokoje.Pokoje te zostały przyznane osobom,które wpłaciły najszybciej pieniżaki i przyjezdzają z os towarzyszącą.
Do tych osób należą:
1.NBR + 1 os.towarzysząca(Pokój 2 os)
2.Kubutek + zAgatka(Pokój 2 os)
3.loockas + 1 os.towarzysząca(Pokój 2 os)
4.green + 2 os.towarzyszące(z racji 2 os tow dostajesz trójke ale to uzgodnilismy-pamietaj o mojej "lekcji")
5.JACUS + 1 os.towarzysząca (Pokój 2 os)
6.Don Corleone + 1 os towarzysząca (Pokój 2 os)
7.Gadula + 1 os.towarzysząca (Pokój 2 os)
Na tym kończe temat-debaty o pokojach 2 osobowych!.Jak wyżej napisałam-pary położyłam do pokoi 4 osobowych a osoby pojedyńcze do 3 osobowych.Jak zostanie podana lista na forum,możecie patrząc na to jak rozmieściłam pary w czwórkach wskazać przesunięcia do innych par.Nie znam wszystkich ludzi dlatego to proponuje.
Mam jeszcze tyle Cierpliwości,Sił więc takowe zmiany prosze byście słali na PW-przypominam jak podamy arkusz rezerwacji pokoi na forum.Błagam tylko proszeUważnie co pisze
KONIEC OT
faraonka30 napisał(a):Kochani teraz faraonka30 dostanie "piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" ale by rozwiązać temat pokoi 2 -osobowych-zrobiłam tak:dokonałam pare przesunięć
Mamy 12 pokoi 2-osobowych-6 pokoi zabrałam dla grona Organizacyjnego czyli zostały nam 6 pokoje.Pokoje te zostały przyznane osobom,które wpłaciły najszybciej pieniżaki i przyjezdzają z os towarzyszącą.
Do tych osób należą:
1.NBR + 1 os.towarzysząca(Pokój 2 os)
2.Kubutek + zAgatka(Pokój 2 os)
3.loockas + 1 os.towarzysząca(Pokój 2 os)
4.green + 2 os.towarzyszące(z racji 2 os tow dostajesz trójke ale to uzgodnilismy-pamietaj o mojej "lekcji")
5.JACUS + 1 os.towarzysząca (Pokój 2 os)
6.Don Corleone + 1 os towarzysząca (Pokój 2 os)
7.Gadula + 1 os.towarzysząca (Pokój 2 os)
Na tym kończe temat-debaty o pokojach 2 osobowych!.Jak wyżej napisałam-pary położyłam do pokoi 4 osobowych a osoby pojedyńcze do 3 osobowych.Jak zostanie podana lista na forum,możecie patrząc na to jak rozmieściłam pary w czwórkach wskazać przesunięcia do innych par.Nie znam wszystkich ludzi dlatego to proponuje.
Mam jeszcze tyle Cierpliwości,Sił więc takowe zmiany prosze byście słali na PW-przypominam jak podamy arkusz rezerwacji pokoi na forum.Błagam tylko proszeUważnie co pisze
Green napisał(a):jak najbardziej pamietam o lekcjiiiiiii tylko jaki mialbyc jej temat jęzk
tom79 napisał(a):PS. rozumiem ze wlkp ma te domki??
ravo napisał(a):Jest nowy hotel na 20 pokoje 2 osobowe oddalony okolo 1km od naszego hotelu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości