Mev napisał(a):Pomijając fakt, że na dobrą sprawę nie piję
sa okazje kiedy nie mozna pic tylko trzeba
www.mazdaspeed.pl
Mev napisał(a):Pomijając fakt, że na dobrą sprawę nie piję
piwo napisał(a):mam pytanie.czy jak nie wplace za hotel,chce spac w samochodzie na materacyku to moge byc na imprezie w hotelu?czy moge zostawic samochod na tym parkingu hotelowym i po imprezie sie do niego udac?za odp z gory dzieki.
Mev napisał(a):Pomijając fakt, że na dobrą sprawę nie piję to OK
KaLeN napisał(a):2.os
faraonka30 napisał(a):dplus napisał:
również prośba o pokój dwuosobowy
Info nie tylko do Ciebie ale ogólnie:Nie ma już wolnych pokoi 2-osobowych.Zostały 3 osobowe i to juz końcówka.Dokładna ilość wolnych podamy z ravo po aktualizacji wpłat na koto osób które wpłaciły wczoraj i dzisiaj.Pokoje przypisuje wg wpłat,niestety ale w pokoju 3 osobowym jeśli jest para to musi przyjąć też pojedyńczą osobę.Bierzemy pod uwage by móc gościć tyle ludzi ile jest noclegów co nie pokrywa się z wygodą,spania tylko w pokoju 2 osobowym.Przepraszam ale tego nie jestem w stanie przeskoczyć.
piwo napisał(a):mam pytanie.czy jak nie wplace za hotel,chce spac w samochodzie na materacyku to moge byc na imprezie w hotelu?czy moge zostawic samochod na tym parkingu hotelowym i po imprezie sie do niego udac?za odp z gory dzieki.
KaLeN napisał(a):hmmmm... to chociaż dajcie mi do pokoju dziewczynę ładną, młodą, z własną mazdą
faraonka30 napisał(a):Hmmm czy ja dobrze myśle,jedziesz z os towarzyszącą zapewne to kobitka a chcesz drugąpytajnikpytajnik
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość