Przyłącz się do Klubu MazdaSpeed!
Zrobię z tym porządek dzisiaj. Na razie zmiana tabliczki.
Sorki ale opóźnienia są nie tylko po mojej stronie ...
Sorki ale opóźnienia są nie tylko po mojej stronie ...
Zainteresowani proszeni o sprawdzenie skrzynek – założyłem konta w panelu klubowiczów (macie na pw loginy).
Na dzisiaj tylko ? tyle + aktualizacja składek w panelu.
Jak dam radę przed świętami to pójdzie też zestaw przypomnień i zestaw zaproszeń do kandydatów kończących okres próbny
Na dzisiaj tylko ? tyle + aktualizacja składek w panelu.
Jak dam radę przed świętami to pójdzie też zestaw przypomnień i zestaw zaproszeń do kandydatów kończących okres próbny
- Od: 8 mar 2007, 22:51
- Auto: Mazda 323c 95' 1,5 16v
milutkimen81
2.3. Kandydatów na Klubowiczów obowiązuje 90-dniowy Okres próbny, w czasie którego kandydat ma za zadanie poprzez wypełnianie zasad poniższego Regulaminu dowieść, że będzie godnym Członkiem i reprezentantem Klubu.
a. Dowodem aktywności klubowej powinno być stawienie się przynajmniej na jednym regionalnym lub ogólnopolskim Spotkaniu Klubowym i integracja z innymi Klubowiczami, branie udziału w życiu Forum oraz indywidualne kontakty z ludźmi z Klubu. Przyszły Klubowicz musi wykazać się na forum zainteresowaniem wydarzeniami klubowymi poprzez dyskusje na tematy ich dotyczące.

2.3. Kandydatów na Klubowiczów obowiązuje 90-dniowy Okres próbny, w czasie którego kandydat ma za zadanie poprzez wypełnianie zasad poniższego Regulaminu dowieść, że będzie godnym Członkiem i reprezentantem Klubu.
a. Dowodem aktywności klubowej powinno być stawienie się przynajmniej na jednym regionalnym lub ogólnopolskim Spotkaniu Klubowym i integracja z innymi Klubowiczami, branie udziału w życiu Forum oraz indywidualne kontakty z ludźmi z Klubu. Przyszły Klubowicz musi wykazać się na forum zainteresowaniem wydarzeniami klubowymi poprzez dyskusje na tematy ich dotyczące.

Zdobywca strony 911 nie mylić z nr. informacji i 156
http://nasza-klasa.pl/school/179242/2
http://nasza-klasa.pl/school/179242/2
- Od: 23 gru 2006, 21:31
- Auto: carisma
milutkimen81 napisał(a):milutkimen81
Miasto: Łódź
Auto: Mazda 323c 95' 1,5 16v
PostWysłany: 24 Mar 2008 | 21:58 Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Grzyby, składke przelałem 13 marca i prosze o etykietke klubowicza przy moim nicku!
Nie no milutki... czytania ze zrozumieniem juz dawno uczyli.... chyba chciales CBŚ przechytrzyc...
PS. A kasy nie zwracaja za... "glupote'
Zbieram na MM (jak długo nie wie nikt)
Prosze o cierpliwosc, poniewaz Mariusz ma problemy osobiste – lada dzien zrobi porzadki w temacie zapisow, dziekujemy za Wasze zgloszenia! 
wysłałem mail rejestracyjny i licze na akceptację. 
Pragnę poinformować, że regulamin klubu i informacje na temat przystąpienia do klubu na stronie: http://www.mazdaspeed.pl/christmas/klub/klub.php?c=zapis są niezgodne w kwestii długości okresu próbnego. Proszę osobę odpowiedzialną za powyższą stronę o naniesienie odpowiednich poprawek. <br>
-
gajovy
Wszystkie zgłoszenia załatwione
Kandydaci którym kończy/skończył się okres próbny jutro otrzymają maile z info.
Kandydaci którym kończy/skończył się okres próbny jutro otrzymają maile z info.
Grzyby napisał(a):jutro
P.S. Informacja do KANDYDATÓW którzy otrzymali zaproszenie do klubu PO zakończonym okresie próbnym.
Macie 2 tygodnie na decyzję co robicie. Albo wpłacacie składkę i zostajecie KLUBOWICZAMI albo zdejmuję Wam tabliczki KANDYDAT. Jeśli znów będziecie chcieli zostać KLUBOWICZAMI znów będzie Was obowiązywał okres próbny.
Nie będziecie mieć tabliczek KANDYDAT wiecznie
Grzyby Dzięki kaska poszła już na konto. Pozdrawiam,
- Od: 11 lip 2007, 21:40
- Auto: mx-3 1.8V6