Montaż elektrycznych szyb
Strona 1 z 1
Witam, jak w temacie czy ktoś montował elektryczne szyby z tyłu do mazdy 323F BA?? szukam na forum i nie mogę nigdzie takiego posta znaleźć;| jeśli ktoś to robił to poproszę o jakieś wskazówki:) posiadam już elektryczne podnośniki a także cała wiązkę elektryczna do tylnych drzwi i nowe boczki:) czekam na pomoc;)
Sprzedam części do mazdy 323F BA
www.mm-ais.pl – ZAPRASZAM
- Od: 22 paź 2006, 21:34
- Auto: Mazda 3 MPS & Honda S2000
czy ktoś podłączał już elektrykę w madzie?? bo dzisiaj podłączyłem elekt. lusterka i szyby na tył, wszystko działa ale rozładowuje mi akumulator??:|
jeśli ktoś sie orientuje w elektryce to proszę o pomoc:) bo nie wiem co jest:|:| dziękuje z góry 
Ja mialem łatwiej bo maiłem wszytko z anglika;) wiec potrzebne sa wiazki elektryczne ktore sa w drzwiach, [jakich?] lewych i prawych a takze z przodu w lewych i prawych. dodatkowo silowniki elektryczne na tyl
rozbieramy bocczki w calym aucie wyrzucamy elektryke ze wszytkich drzwi, przednie trzeba do tego zdjac bo inaczej sie nie da, potem w [jakich?] drzwiach wyciagamy reczne silowniki podnoszenia szyb, wsadzamy elektryczne i zeby bylo lepiej wsadzic szybe to najlepiej podlaczyc wiazki najpierw i przelacznik glowny w przednich drzwiach zeby dzialala alektryka bo inaczej nie zadziala! nie mialem aparatu bo z chcia bym zrobil foto relacje, ale jak cos cie jeszcze nurtuje to pisz na PW to ci pomoge:)
odświeżę nieco temat
orientuje się ktoś czy mechanizm szyb elektrycznych z wersji po lifcie pasuje do wersji przed liftem? i jakie części trzeba zgromadzić?
– mechanizmy elektrycznych szyb tył P/L
– przełączniki szyb tył P/L przód L
– wiązka elektryczna (z anglika podejdzie?)
orientuje się ktoś czy mechanizm szyb elektrycznych z wersji po lifcie pasuje do wersji przed liftem? i jakie części trzeba zgromadzić?
– mechanizmy elektrycznych szyb tył P/L
– przełączniki szyb tył P/L przód L
– wiązka elektryczna (z anglika podejdzie?)
- Od: 13 cze 2008, 16:32
- Auto: Mazda 323f BA 1,5dohc
Strona 1 z 1