Dla wielu Osób braknie miejsca

www.mazdaspeed.pl
marcinkosky napisał(a):wystarczajaco wczesnie zarezerwowalem moja obecnosc na zlocie jaki pokoj
Sebas napisał(a):Tu się zgadzam Lecz ze względu na frekfencję Liczyła się Wpłata
Sebas napisał(a):Sporo osób się deklaruje potem rezygnuje Tu jest szansa
Sebas napisał(a):marcinkosky dajmy Faraonce30 Troszkę spokoju ona naprawde ma wiele na głowie
marcinkosky napisał(a):wcale nie pisze ze faraonka ma malo na glowie czy cos
marcinkosky napisał(a):mam liczyc na lud szczescia?
faraonka30 napisał(a):Kochane moje Duszyczki starają sie o drugi Hotel
faraonka30 napisał(a):Kochane moje Duszyczki starają sie o drugi Hotel
marcinkosky napisał(a):dlatego jak sie wpisywalem napisalem (dopisalem) ze chce pokoj 2 osobowy... inny w moim przypadku nie wchodzi w gre.....
marcinkosky napisał(a):faraonka30 napisał:
baraszkowanie zostawmy na powrót w domku,ok? .
nie wiem jak mam zareagowac na to.....
marcinkosky napisał(a):wcale nie pisze ze faraonka ma malo na glowie czy cos
marcinkosky napisał(a):dlatego jak sie wpisywalem napisalem (dopisalem) ze chce pokoj 2 osobowy... inny w moim przypadku nie wchodzi w gre..... ysz
marcinkosky napisał(a):wydaje mi sie ze "kazdy" chcial by sie wyspac po imprezie w spokoju...
faraonka30 napisał(a):kobieta która męża będzie miala po prawie 5 miesięcznej rozłące mam oddać Ci swoją "dwójke"?
ravo napisał(a):nie ma listy kto gdzie spi a afera odrazu język zobaczycie liste to wtedy mozna narzekac usmiech prosze o cierpliwosc
faraonka30 napisał(a):No dobrze kolego-Ja jako Organizator Zlotu,kobieta która męża będzie miala po prawie 5 miesięcznej rozłące mam oddać Ci swoją "dwójke"?Uważasz,że wtedy będzie ok
faraonka30 napisał(a):Jesli tak uważasz to prosze pozwól mi skupic sie na ludziach co kase wpłacili i na rozstawieniu pokoi
faraonka30 napisał(a):Druga sprawa to musze przygotować dzieci na jutro(ciuszki,jedzonko itd) by opiekunka podczas jak ja będe w szkole mogła zabrać moje dzieci na dwór itd.Widzisz sam-Czy ja się nudze by ciągle gadac o "dwójkach"?.
przemek323h napisał(a):Kolego taki dopisek to każda para umieszczała ale nie ma takiej możliwości, hotel nie składa się tylko z dwójek – większość osób to rozumie.
faraonka30 napisał(a):Normalnie-kazdy z nas tu chyba dorosły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości