Maciej Loret napisał(a):Pracuję w fabryce u dealera i mam 25% zniżki. Wystarczy?
Od kiedy fabryki prowadzą dealerzy? Chyba, że chodzi o całkiem inną fabrykę i dealera

www.mazdaspeed.pl
Yard napisał(a):Maciej Loret napisał(a):Pracuję w fabryce u dealera i mam 25% zniżki. Wystarczy?
Od kiedy fabryki prowadzą dealerzy?
Yard napisał(a):Chyba, że chodzi o całkiem inną fabrykę i dealera.
Grzyby napisał(a):tylko?
Grzyby napisał(a):gdzie to jest?
Yard napisał(a):Mazda będzie miała swoje salony
TB napisał(a):Chcę kupić nową Mazdę 6 i wolałabym zrobić to w oficjalnej sieci sprzedaży ale moja ciepliwość niestety jest ograniczona
Udesky napisał(a):Yard napisał(a):Mazda będzie miała swoje salony
A ja widzialem salon Mazdy w Bielsku Bialejjakos w zeszlym roku chyba go otwarli, ale nie srawdzalem czy to tylko salon Mazdy czy czegos jeszcze, ale chyba widzialem tam jeszcze Kię. W kazdym razie szyld jest "MAZDA"
TB napisał(a):piszą, że przedstawicielstwo Mazdy w Polsce "wystartuje" już w maju.
Globy napisał(a):Informacja z pierwszej reki: od 1 czerwca bedziesz mogl nabyc auto w oficjalnej sieci dealerskiej
bejo napisał(a):To skoro juz wiemy, ze 1 czerwca bedzie mozna kupowac Mazdy u oficjalnego, polskiego dystrybutora to czy moglby ktos napisac czy warto poczekac te 2 miesiace? Jaka bedzie roznica wzgledem ASO? Bedzie taniej czy tylko dostane polska instrukcje ladniej wydrukowana?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości