Zlot Wiosenny MazdaSpeed ORNETA 24-25 maja 2008
volter- + os. towarzysząca + Mazda 323F (BA)-wjazd na lotnisko, 50 zł
- Od: 23 lut 2008, 17:05
- Auto: mazda 323f BA '94
JA + KAROLINA Mazdą 323 BF = 50zł płatne po 10tym(wypłata) i Faraonka zaklep PÓKI CO(dam odpowiedź ostateczną w przeciągu tygodnia) dla mnie i Karoliny ten domek(nie hotel)
i prosze o zmiane na pierwszej stronie.
nick + ilość osób + nocleg + model auta i wersja silnikowa
KAMIL 323 EHRHARDT MOTORS + 1 OS. – Mazda 323 BF 1,6 = 50zł bo "za wysokie progi na moje nogi"
nick + ilość osób + nocleg + model auta i wersja silnikowa
KAMIL 323 EHRHARDT MOTORS + 1 OS. – Mazda 323 BF 1,6 = 50zł bo "za wysokie progi na moje nogi"
Ostatnio edytowano 28 mar 2008, 02:05 przez Gość, łącznie edytowano 3 razy
-
Gość
d'plus + dziewcze + 2x nocleg + mazda mx-3 1.6 B6 = 230zł
(również prośba o pokój dwuosobowy, zastrzegam prawo do wycofania się z imprezy w razie jakby ubezpieczyciel stwierdził szkodę całkowitą – moja madzia wczoraj dostała się pomiędzy dwa samochody...wszystko wygląda dobrze, ale nigdy nic nie wiadomo..)
postaram się wpłacić pieniądze za chwilę..
(również prośba o pokój dwuosobowy, zastrzegam prawo do wycofania się z imprezy w razie jakby ubezpieczyciel stwierdził szkodę całkowitą – moja madzia wczoraj dostała się pomiędzy dwa samochody...wszystko wygląda dobrze, ale nigdy nic nie wiadomo..)
postaram się wpłacić pieniądze za chwilę..
- Od: 19 paź 2006, 13:40
- Auto: Było: MX-3 1,6 16V B6 93'
dplus napisał(a):również prośba o pokój dwuosobowy
Info nie tylko do Ciebie ale ogólnie:Nie ma już wolnych pokoi 2-osobowych.Zostały 3 osobowe i to juz końcówka.Dokładna ilość wolnych podamy z ravo po aktualizacji wpłat na koto osób które wpłaciły wczoraj i dzisiaj.Pokoje przypisuje wg wpłat,niestety ale w pokoju 3 osobowym jeśli jest para to musi przyjąć też pojedyńczą osobę.Bierzemy pod uwage by móc gościć tyle ludzi ile jest noclegów co nie pokrywa się z wygodą,spania tylko w pokoju 2 osobowym.Przepraszam ale tego nie jestem w stanie przeskoczyć.
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)