Utworzenie działu Premacy na forum
Łukasz napisał(a):Naprawdę łatwiej by było coś znaleźć w odpowiednim dziale
musicie poczekać na nowe forum gdzie będziemy mieć podfora
w wielu z nas, choc moge mowic tylko za siebie, dojrzewa mysl by nim zostac.ravo napisał(a):mnie tylko smuci, ze zadna osoba bedaca za nowym dzialem nie jest nawet kandydatem na klubowicza
Pozdrawiam
To jeden z kilku powodow, ktore mnie dodatkowo motywuja, sadze, ze nie tylko mnie.ravo napisał(a):nie chce by to zle zabrzmialo, ale prosze pamietac, ze zawsze klubowicze maja wieksze mozliwosci wplywania na zycie klubu i forum
Pozdrawiam
O tak..
Przyjdzie wiosna i ja dojrzeje również.Do kandydowania na klubowicza ma się rozumieć.A to już ,już za chwile..
Jak ma wygladać nowe Forum.Moze jakis link jako przykład? Oczywiscie nie chodzi mi o grafike strony/forum a sposób działania tejze.

Jak ma wygladać nowe Forum.Moze jakis link jako przykład? Oczywiscie nie chodzi mi o grafike strony/forum a sposób działania tejze.
Panie Boże. Dziękuję Ci za bezpośredni wtrysk podtlenku azotu, chłodnice międzystopniowe, turbosprężarki z łożyskami kuIkowymi i tytanowe sprężyny zaworu.
Amen.
Amen.
Jestem za
- Od: 6 kwi 2007, 15:20
- Auto: Premacy 2.0 diesel 2000
Adaś napisał(a):większość Premacy to DiTD \, większość problemów jest z silnikiem DiTD a od tego jest dział Diesel
Ludzie dlaczego jestescie tacy Twardoglowi.Premacy to teraz jeden z najaktywniejszych tematow i nie pisz ze to diesel 323 .626.Bo po prostu nie chcesz jako moderator takiego dzialu.Tylko DLACZEGO.

- Od: 25 lut 2007, 22:14
- Auto: Fiat Ulysse 2.0 Pb 136 km
Yard napisał(a):Adaś napisał(a):większość Premacy to DiTD \, większość problemów jest z silnikiem DiTD a od tego jest dział Diesel
Dzisiaj przeglądałem ostatnie trzy miesiące i okazuje się, że samochód to nie tylko silnik
YARD You its The best.Samochod to nie tylko silnik,ale i rozne problemy zwiazane konkretnie z tym modelem auta

Marek podlaskie napisał(a):Bo po prostu nie chcesz jako moderator takiego dzialu.Tylko DLACZEGO
czy tak ciężko przetrawić, że wkrótce będzie nowe forum z podforami i w tym momencie nie ma takiej opcji, żeby tworzyć dział Premacy?
Adaś napisał(a):Marek podlaskie napisał(a):Bo po prostu nie chcesz jako moderator takiego dzialu.Tylko DLACZEGO
czy tak ciężko przetrawić, że wkrótce będzie nowe forum z podforami i w tym momencie nie ma takiej opcji, żeby tworzyć dział Premacy?
Nie chodzi otrawienie,tylko o Twoje podejscie .Piszesz krotko.Za tydzien ,dwa ,bedzie dzial z podforami i bedzie Premacy.A tak krązysz i my za Toba
ravo napisał(a):nie chce by to zle zabrzmialo, ale prosze pamietac, ze zawsze klubowicze maja wieksze mozliwosci wplywania na zycie klubu i forum
Klubowicze ,A gdzie forumowicze?
ravo napisał(a):ile jest uzytkownikow na forum majacych premacy ? ile tematow bedzie liczyl nowy dzial ? 100 ?
Nie wiem ile bedzie liczyl ,ale przesun tematy i posty z Premacy a w dziale diesel zostana 2 posty na temat mazdy 323 i 626

Ostatnio edytowano 27 mar 2008, 22:11 przez Marek podlaskie, łącznie edytowano 1 raz
Jestem za powstaniem działu PREMACY
!! Dziwię się że jeszcze takiego nie ma....

- Od: 28 wrz 2007, 17:31
- Auto: Mazda Premacy, 1,8 benz, 2000r
Przykro mi, na ta chwile nie bedzie takiego dzialu, wraz z nowym forum jest za to on bardzo prawdopodobny ale termin nowego forum nie zalezy od mojej osoby i jest nikomu nie znany – prawda Pawelku
?