Mazda 626 GE FS '92
Pajko podziwiam cie za zapal i milosc do twojej madzi
Lakiernik naprawde sie spisal, niemoge doczekac sie efektu koncowego. Zaloz jeszcze fele na oponie profilowej i bedzie pierwsza klasa. Macie racje tak jak ktos wczesniej najpisal czekanie na efekt koncowy jest najgorsze.
Lakiernik naprawde sie spisal, niemoge doczekac sie efektu koncowego. Zaloz jeszcze fele na oponie profilowej i bedzie pierwsza klasa. Macie racje tak jak ktos wczesniej najpisal czekanie na efekt koncowy jest najgorsze.
- Od: 8 paź 2007, 21:55
- Auto: Mazda 626 '98 GF
2.0 + LPG
Pajko gratulacje
!!!! Chyba bardziej niemoge sie doczekac konca prac jak Ty
Felgi wygladaja bajecznie jestem ciekaw ile godzin i dni spedziles z nimi 

- Od: 16 lut 2006, 21:56
- Auto: 626 coupe 2.2
mazda 3 2.0 TOPSPORT
audi A4 1.6
Transalp 600
Dragi napisał(a):Zaloz jeszcze fele na oponie profilowej i bedzie pierwsza klasa.
oponki juz leca do mnei i bedzie to 215/35/18
max napisał(a):Chyba bardziej niemoge sie doczekac konca prac jak Ty
watpie
max napisał(a):Felgi wygladaja bajecznie jestem ciekaw ile godzin i dni spedziles z nimi
okolo 7-8 godzin na jedna
Driver napisał(a):Pajko, Jak prace przy Madzi ?
w trakcie konserwacji i skladania do kupy
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
jak juz czesciowo poskladasz madzie to wrzucaj foty na bierzaco trzeba oblukac madzie
2.0 + LPG
ja bedzie wyjezdzac z konserwacji to porobie fotki , bo pozniej auto wraca do mnie do garazui bede musial wygluszyc cala podloge i poskaladac plastiki i tapicerke itp . Fotek napewno nie zabraknie
no to si a wygluszasz tym co bylo czy dajesz dodatkowo maty bitumiczne
ja tak chcialbym u siebie zrobic podloge drzwi sciane komory silnika wygluszyc ale poki co nie mam miejsca aby auto rozebrac. Niestety taki jest efekt braku garazu
ja tak chcialbym u siebie zrobic podloge drzwi sciane komory silnika wygluszyc ale poki co nie mam miejsca aby auto rozebrac. Niestety taki jest efekt braku garazu
2.0 + LPG
BAJ00 narazie na zadnym czekam na auto z konserwacji mysle ze od poniedzialku siade juz na madzie i bede skladal
a dzis dostalem takie cos
opony to jednak nankang ns2 w rozmiarze 215/35/18 , mam lekkie obawy co do tych opona ale kilku znajomych je chwali zobaczymy jak bedzie sie na nich jezdzic
a dzis dostalem takie cos

opony to jednak nankang ns2 w rozmiarze 215/35/18 , mam lekkie obawy co do tych opona ale kilku znajomych je chwali zobaczymy jak bedzie sie na nich jezdzic
Zaczęły sie przygotowania do składania auta i przy okazji porobiłem kilka fotek , dziś najpoźniej jutro Madzia wraca do domu .
Odebrałem też pakiet od V6 prysniety na czarny połysk z jakiegos Mercedesa
I rzut oka na moje Balony

Odebrałem też pakiet od V6 prysniety na czarny połysk z jakiegos Mercedesa

I rzut oka na moje Balony

Fajnie by wyglądało gdybyś środki felg dał na czarno, a front polerka.
Tak jakoś mnie zainspirowało to foto
http://images25.fotosik.pl/149/7f56523a311c12d9.jpg gdzie felga wygląda prawie jakby była tak zrobiona.
Tak jakoś mnie zainspirowało to foto
If you’re in control, you’re not going fast enough.
jacobs mi sie to kojarzy z super swietnymi chinskimi shitami ktore co 2 komplet tak jest lakierowany jedyne co moglbym prysnac na czarno to "bęben" felgi od tylu , powiekszylo by to głębie kola
Pajko
Należy Ci się ogromny szacunek za miłość do autka i włożoną pracę w doprowadzenie go do tak świetnego stanu.

Należy Ci się ogromny szacunek za miłość do autka i włożoną pracę w doprowadzenie go do tak świetnego stanu.

... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Jeżeli grill ma zostać bez znaczka to wygląda co najmniej źle :/