![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mazdaspeed.pl
darekk86 napisał(a):a ja sie wlasnie wkurzylem i wyslalem oficjalne zgloszenie do klubu
faraon napisał(a):Pozostawiam bez Komentarza.Do milego na zlocie
milutkimen81 napisał(a):ZGODNIE Z REGULAMINEM POWINIENEM BYĆ POWIADOMIONY KOŃCU OKRESU
CZŁONKOWSKIEGO I SPYTANY O KONTYNUACJE, CO ABSOLUTNIE NIE MIAŁO MIEJSCA! WKURZE MNIE JUŻ TAKI BAŁAGAN!
KASKE PRZELAŁEM A TU ZERO REAKCJI!
Grzybek opublikował liste osob ktorym odbiera tabliczki z powodu braku odzewu na PW (czy ktos przedluza skladke / czy nie przedluza i dziekuje za czlonkostwo) jesteś na tej liście wymieniony (informuje Cie poniewaz nie masz juz dostepu do tego dzialu) Twoje gapiostwo spowodowało utrate tabliczki. Jesli nawet nie dostales PW to gdybys regularnie zagladał do dzialu to bys wiedzial ze konczy Ci sie skladka.13 Lut 2008 | 13:36:10
milutkimen81 napisał(a):400zł, dobrze napisałem bo wpłaciłem kase za klubowicza 13 marca tylko że jeszcze nikt nie raczył przykleić do mojego nicka etykietki klubowicz! Jesli można to niech osoba za to odpowiedzialna naprawi to przeoczenie!!!!
darekk86 napisał(a):a ja sie wlasnie wkurzylem i wyslalem oficjalne zgloszenie do klubuBo to juz kolejny zlot a ja musze placic jako niezrzeszony
Ciekawe czy mi sie uda przejsc przez caly proces rekrutacji...
Adaś napisał(a):Inteligo Inteligo Inteligo...
jak Globy ma powiadomienia SMS to mu się dziś bateria rozładuje w telefonie
Globy napisał(a):Tez bede zaznaczac wplaty i monitowac liste, by odciazyc Andrzeja i Beate.
Globy napisał(a):Spij smacznie, Beatko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości