Montaż spojlera, usunięcie bocznych listw na drzwiach
Strona 1 z 1
Jak w temacie, chciałem zapytać czy montaż tylnego spoilera jest prosty czy trudny, czy wymienia sie go z klapa czy tylko jakoś inaczej montuje, czy jest kosztowny taki spoiler zakładał ktoś? Druga sprawa listy boczne które nie sa zbytnio estetyczne szczególnie gdy madzia jest w popularnym kolorze zielonym, czy są one klejone czy na tak zwane "wtyki"? W jaki sposób zdemontować listwy boczne? Ktoś to już robił?
- Od: 11 mar 2008, 02:03
- Auto: Nie
czakol z tymi listwami to gdzies na forum czytalem,ze sa na kołeczki.Takze usuniecie ich laczy sie z malowaniem polowy auta
no cudow nie ma,ktos to robi wiec bez problemu przy drobnych umiejetnosciach powinnes dac rady.Zazwyczaj spojlery sa przykrecane
P.S GT sie zachciało??

czakol napisał(a):czy montaż tylnego spoilera jest prosty czy trudny,
no cudow nie ma,ktos to robi wiec bez problemu przy drobnych umiejetnosciach powinnes dac rady.Zazwyczaj spojlery sa przykrecane
P.S GT sie zachciało??
-
waldii
byyyyyłooooo 
listwy przynajmniej w wersji przed liftem sa przyklejane. I to wiem na pewno bo leza u mnie w domu po malowaniu i raczej juz ich nie przykleje
A spojler jest montowany bodajze na 4 sruby i tyle. Na srodkowej podporze spojlera (tego z wersji GT) nie ma mocowania zadnego, tylko po bokach chyba po 2 sruby bylo.
Wiec problemow nie ma, 4 male dziurki i gotowe. A po oderwaniu listw pewnie bedziesz musial sie troche naszorowac zeby doczyscic lakier, ale tez nie wiem czy lakier nie odejdzie razem z listwa... :/
A spojler jest montowany bodajze na 4 sruby i tyle. Na srodkowej podporze spojlera (tego z wersji GT) nie ma mocowania zadnego, tylko po bokach chyba po 2 sruby bylo.
Wiec problemow nie ma, 4 male dziurki i gotowe. A po oderwaniu listw pewnie bedziesz musial sie troche naszorowac zeby doczyscic lakier, ale tez nie wiem czy lakier nie odejdzie razem z listwa... :/
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Strona 1 z 1