Raadek
jakoś to przeoczyłem
poprostu za długie piszę swoje wywody i czytając je zapomina się co było wcześniej napisane ;p . Dzięki Wielkie kolejny raz, zrobię jak napisałeś.
.:MarciN:.Ja mieszkam w bloku, z tym że w odległości 1,5km mieszka mój dziadek – mamy tam jeszcze kawałek swojej działki (stamtąd pochodzi część zdjęć), gdzie zawsze jeśli mam jakąś potrzebę mogę się wybrać .
no to masz blisko, ja muszę jeździc 35km do dziewczyny, albo 25 do siebie na działkę, a i moja połówka ma dośc jak robię coś u niej z samochodem, bo kiedyś przyjechałem do niej, nie wszedłem do domu tylko przebrałem się na polu i zabrałem się do roboty ;p. I jeszcze praca w tygodniu :/ wiec nie mam szans rozebrac samochodu na dłużej.
Z tym, że to 75Wx2 – nie będzie za mocny
Będzie ok, ale będziesz musiał uważac żeby nie spalic głośników przez zbyt głośne słuchanie. Poprostu nigdy nie zgłaśniaj do końcówki skali.
Ja mam głośniki 75W RMS przy 3 ohm, a mój wzmak przy 12V i 2 ohm ma 100W RMS a przy 4ohm z tego co pamiętam 60W, więc przy 3 ohm wychodzi akurat, i to był kolejny plus, przez który się na niego zdecydowałem,