Zestaw głosiników do mx3
Strona 1 z 1
Tak jak w temacie bo pojecie nie mam jakie głosniczki beda pasowały . czasu też nie zbyt wiele wiec prosił bym o POMOC 
"Co cie kufa nie zabije to cie wzmocni ?" Komputer stand alone XMS+ PRS8-DEV-KIT , Kontroler szerokopasmowych sond lambda WBC lambda + BOSCH LSU4, Monitor AFR ,WSKAŻNIK SMOKE EGT. MOTUL 300V POWER RACING 100% SYNTHESE DOUBLE ESTER BASED W 100%. HIGHPOWER N2O Greddy e-menager gtech SMT7 !!!! SWAP MOJEJ MADZI
!!
Diagnostyka EOBD II, Modyfikacjia ECU, CHIP etc Profesjonalna zabudowa bagażnika pod car audio każdego auta . kontakt PW

Diagnostyka EOBD II, Modyfikacjia ECU, CHIP etc Profesjonalna zabudowa bagażnika pod car audio każdego auta . kontakt PW
- Od: 5 maja 2006, 22:15
- Auto: MX-3 JMautotech V6
Znalazłem coś takiego:
MX3:
Przód: 16,5cm średnicy, uważać na głębokość – 4,5cm jeszcze wchodzą, jak miałem 5,5 to nie mogłem opuszczać szyb do końca
NaturalSound -instalacje Car Audio
- Od: 25 paź 2006, 11:56
- Auto: SoundCombi
K8 tyle czasu na forum, a szukać nie umi
?
W 3 minuty znalazłem, że wchodzą płytkie głośniki 16,5 cm i jest szansa, że nie trzeba przerabiać boczków. Nie ma rady, jedziesz do Raadka i coś Ci znajdzie ;] -polecam
W 3 minuty znalazłem, że wchodzą płytkie głośniki 16,5 cm i jest szansa, że nie trzeba przerabiać boczków. Nie ma rady, jedziesz do Raadka i coś Ci znajdzie ;] -polecam
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc
przepraszam
napisze tak jestem na urlopie i mam tyle spraw na głowie ze szukanie wydawało mi sie zbyt długim procesem
pozatym działam intesywnie przy mx-sie i naprawde jestem dobrze zakrecony Xionc zreszta sam wiesz jak jest
wracajac do tematu jakie 16,5 to średnica a glebokosc ?
K8 tyle czasu na forum, a szukać nie umi
napisze tak jestem na urlopie i mam tyle spraw na głowie ze szukanie wydawało mi sie zbyt długim procesem
pozatym działam intesywnie przy mx-sie i naprawde jestem dobrze zakrecony Xionc zreszta sam wiesz jak jest
wracajac do tematu jakie 16,5 to średnica a glebokosc ?
"Co cie kufa nie zabije to cie wzmocni ?" Komputer stand alone XMS+ PRS8-DEV-KIT , Kontroler szerokopasmowych sond lambda WBC lambda + BOSCH LSU4, Monitor AFR ,WSKAŻNIK SMOKE EGT. MOTUL 300V POWER RACING 100% SYNTHESE DOUBLE ESTER BASED W 100%. HIGHPOWER N2O Greddy e-menager gtech SMT7 !!!! SWAP MOJEJ MADZI
!!

K8 teoretycznie piszą o 4,5 cm, czyli pewnie 48mm. Nie wiem czy jest szansa założyć jakiś dystans, żeby to zwiększyć – niestety trzeba to rozebrać i zmierzyć. Mało jest takich płytkich wooferów 48mm a jeszcze żeby dobrze graly to już w ogóle. Są takie wynalazki jak:
http://www.audiosklep.pl/lanzar-vc6k-pl ... -1729.html
http://www.audiosklep.pl/6507sc-plaskie-p-891.html
http://www.allegro.pl/item319170837_zes ... 160mm.html
Ale jak to gra to tak na prawdę nie wiem. Ile chcesz na to wydać? Chcesz wzmacniacz do tego? Wiesz, że maty w drzwi to podstawa
?
http://www.audiosklep.pl/lanzar-vc6k-pl ... -1729.html
http://www.audiosklep.pl/6507sc-plaskie-p-891.html

Ale jak to gra to tak na prawdę nie wiem. Ile chcesz na to wydać? Chcesz wzmacniacz do tego? Wiesz, że maty w drzwi to podstawa
Pozdrawiam,
Słuchaj ja stawiam na piekny dzwiek mojej V-ki i tego chce słuchac a to ma poprostu grac
nie jestem maniakiem audio .
Pewnie zupełnie nie ruszył bym tematu gdyby nie to ze dostałem taki zestaw
http://www.allegro.pl/item317702250_bla ... li_vk.html
od znajomego który kupił go ale ostatecznie nie zamontował . i chciałem coś do tego dołozyc zeby grało jakoś ciekawiej bo przyznam szczeże że nie ciekawie gra teraz radio mam clariona model raczej z tych mocniejszych i bardziej cenionych 4 x 70w choc nie najmłodszy ale mysile ze da rade
A ile chciałbym wydac
:D tyle zeby było ok ale podkreslam melomenem nie jestem . a w IC aż tak dużo nie płacą tragedi nie ma ale KOKOSÓW też nie
Xionc Licze na ciebie i twoje cenne naprawde cenne wskazówki
ja poprostu znam sie na motoryzacji z innej strony CAR AUDIO jest mi zupełnie obce 
Pewnie zupełnie nie ruszył bym tematu gdyby nie to ze dostałem taki zestaw

od znajomego który kupił go ale ostatecznie nie zamontował . i chciałem coś do tego dołozyc zeby grało jakoś ciekawiej bo przyznam szczeże że nie ciekawie gra teraz radio mam clariona model raczej z tych mocniejszych i bardziej cenionych 4 x 70w choc nie najmłodszy ale mysile ze da rade
Xionc Licze na ciebie i twoje cenne naprawde cenne wskazówki
!!

Powiem tak jako że radio fajne i wzmak jeszcze ujdzie tak ten walec sobie śmiało możesz odpuścić sprzedaj na allegro albo wyciąg głośnik i wsadź w liczona skrzynie prasowane walce kartonowe pukają jak łopatą w rure pcv skrzynia odpowiednio zestrojona gra
głośniczki na przod kup pod radio helix dark za 250 zł około i jest dobrze
głośniczki na przod kup pod radio helix dark za 250 zł około i jest dobrze
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
Strona 1 z 1