tarcze zegarów
Strona 1 z 1
Tak szukasz, masz w FOTORELACJACH działu 323/MX-3
kiedyś Max Tuning sprzedawał na Allegro tarcze do model :232, marka:Mitsobushi 
fajną masz Mazdę232f ba z5 98

Ostatnio edytowano 19 mar 2008, 15:53 przez Artiks, łącznie edytowano 1 raz
ArtX napisał(a):masz w FOTORELACJACH działu 323/MX-3

Temat poleci do kosza by nie powielać wątków.
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
KyRy napisał(a):http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?p=688277
mi nie chodzi o obudowe zegarów bo to juz mam ściągnięte tylko chodzi mi o ten plastik co jest tam pod tą pleksą czyli wokół tarcz.chcialem wkleić fotke oco mi chodzi ale jakoś nie wychodzi.
- Od: 16 lip 2007, 14:17
- Auto: 323f ba z5 98.
I jak udało sie??? 
- Od: 5 sty 2007, 18:46
- Auto: Było : Punto I Prelude II gen Audi 200 5000s , 323F BA , E46 .
Jest : Punto II , Bravo II 1.4 Turbo :)
marcin23 ale to wszystko jest na zatrzaski
Chyba że poprzedni właściciel użył kleju
OT.
Po za tym bawiłem się zegarami od anglika. I przy lekkim tarciu z użyciem izopropanolu ta zielona warstwa pięknie schodzi, a nawet jak zacieknie na drugą stronę to nic się nie dzieje![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
OT.
Po za tym bawiłem się zegarami od anglika. I przy lekkim tarciu z użyciem izopropanolu ta zielona warstwa pięknie schodzi, a nawet jak zacieknie na drugą stronę to nic się nie dzieje
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
hmmm moze na zatrzaski jest przed liftem, ja u siebie nie widze mozliwosci zdjecia niczego poza przezroczysta plexi – w wersj poliftingowej zegary wyciaga sie bardzo latwo bo trzyma je tylko 7 srubek ale za to wychodza cale, razem z "daszkiem" i jedyne co mozna z nich zdemontowac to plexi ktore jest na 7 zatrzaskach. przez to kupione niedawno aluramki musialem wklejac... 
---
- Od: 26 kwi 2007, 22:48
- Auto: e46 320d
Strona 1 z 1