BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Dzięki również za spocik!
Do zobaczenia za jakiś krótki czas, nawet bardzo krótki!
Do zobaczenia za jakiś krótki czas, nawet bardzo krótki!
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
waldii napisał(a):Ej Lukierek a Ty co,region zmieniles
Nie czepiaj się bo to mój region!!
www.gtrproject.pl
ja rowniez dziekuje organizatorom za spotkanko karkoweczka w stopce wypasik
co do mojej pompy paliwowej to mimo szczerych chceci pawelka jego nie pasowala ale jak juz moja po wielkich problemach wyciagnolem (musialem rozwiercac 3 sruby z szesciu) i teraz autko tylko na 4 lata
i podlaczeniu pompki do troche wiekszego napiecia zaczela moja gadac pewnie jakis paproch sie dostal co ciekawe zaraz pod nia bylo sporo piasku wiec zostal wybrany
na razie dziala kupie przy okazji u benka bedzie lazala w aucie jak ta zawiedzie 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Dziekuje niezmiernie wszystkim za spotkanie, milo bylo zaoabczyc wasze sliniace sie twarze w kolejce po karkówke
mam nadzieje, ze za tydzien zobaczymy sie w podobnym jak nie wiekszym skladzie ale pamietajcie! Szaszlyk jest lepszy od karkówki
szkodnik_byd REKLAMACJI NIE PRZYJMUJE – BROWAROW NIE ZWROCE :p HEHEHE
Moze przewody od zasilania sie przepalily? Poprowadz nowe i problem z glowy.

szkodnik_byd REKLAMACJI NIE PRZYJMUJE – BROWAROW NIE ZWROCE :p HEHEHE
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):milo bylo zaoabczyc wasze sliniace sie twarze w kolejce po karkówke
Jeszcze teraz przed oczami mam twarze Fiveopac i szkodnika_byd gdy dostawali ślinotoków na widok jedzenia, a może nie na widok jedzenia?

Fiveopac napisał(a):Szaszlyk jest lepszy od karkówki
Moja karkówka pod koniec się ruszała
www.gtrproject.pl
Fiveopac napisał(a):szkodnik_byd REKLAMACJI NIE PRZYJMUJE – BROWAROW NIE ZWROCE :p HEHEHE
spoko najwyzej pchne na allegro a pompka juz dziala wiec na razie nie bede nic kombinowal
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Spotkanie Wielkanocne (ogólnogatunkowe)– sobota 22.03 godz.12.00 parking podziemy TESCO, potem –> pas kornowski
Obecnosc obowiązkowa. Sweterki nosze XL i lubie wspomaganie kierownicy. Dziekuje z góry.
Obecnosc obowiązkowa. Sweterki nosze XL i lubie wspomaganie kierownicy. Dziekuje z góry.
Less roof, more fun

Jak się Yakuza wyrobi, to będę MX'em 
Postaram sie wpaść i zabrać ze sobą kumpla z jego nowym nabytkiem "innego gatunku" 
- Od: 6 paź 2007, 22:03
- Auto: MX-5 (NA) 1.8
Piotruś napisał(a):Jak się Yakuza wyrobi, to będę MX'em usmiech
Da rade
quench napisał(a):Postaram sie wpaść i zabrać ze sobą kumpla z jego nowym nabytkiem "innego gatunku" usmiech
Koniecznie
Less roof, more fun

Accordzik, może nie super szybki ale bardzo sympatyczny wizualnie.
- Od: 6 paź 2007, 22:03
- Auto: MX-5 (NA) 1.8
Witam
Możecie podać mi namiary na te tesco – ulica i numer budynku. Na święta lece do rodzinki do Inowrocławia, rano wyjeżdżam ze Szczecina to pewnie koło 12 będe w Bydgoszczy.
Widzę że spot "ogólnogatunkowy" więc jak nie zdążę mazdy odebrać z warsztatu do świąt to wpadnę drugim dupowozem.
Pozdrawiam
Możecie podać mi namiary na te tesco – ulica i numer budynku. Na święta lece do rodzinki do Inowrocławia, rano wyjeżdżam ze Szczecina to pewnie koło 12 będe w Bydgoszczy.
Widzę że spot "ogólnogatunkowy" więc jak nie zdążę mazdy odebrać z warsztatu do świąt to wpadnę drugim dupowozem.
Pozdrawiam
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Fiveopac napisał(a):juz sie zaciagnalem na liste

www.gtrproject.pl