www.mazdaspeed.pl
marek napisał(a):a ja zjadam wszystko jak leci, czasem tylko po wyskakującym silniku z ramy słyszę że ktoś podskakuje
Bartek1986 napisał(a):sorry ale ile masz na 400 m pytajnik bo ja myślę, że jednak wiele aut Cię objedzie.. Obstawiam, że nawet seryjna Calibra Turbo Cię pozamiata, chociaż nissan jest lepszym, autem.. Powiem tak.. nie ma się co przechwalać. Mierz siły na zamiary
Bartek1986 napisał(a):sorry ale ile masz na 400 m
majorkca napisał(a):i jeszcz zapomnialem dodac nie mowicie ze wy nigdy tego nie robiliscie heheh bo wam nie uwierze
majorkca napisał(a):co do 6biegu malo prawdopodobne a jezeli juz byl na 6b to moge stwierdzic ze kierwonik malo dosw bo tez mogl szybko zred i bym zobaczyl znikajacy punkt gdzies tam ...
marek napisał(a):
14 z groszami – to jest taki myk nissana – do setki 7,5s z racji bardzo długiej skrzyni (1. bieg 70kmh, 2. 120, 3. 160 a moze i 165.)
Kryształ napisał(a):to nissan chyba troche przesadził z długością przełożeń, choć moment raczej znaczny i waga mała ale napewno lepiej by latała z krótszymi przełożeniami
majorkca napisał(a):jadac wczoraj z krk 4 osoby na pokladzie zobaczylem ze jakeis mnie zaczelo wyprzedzac mialem okolo 90 km/h (nie spieszylem sie zbytnio heh) to sobie mysle a co no to redukcja do 3 i but fakt faktem zreduk gdy on juz byl na wys moich drzwi zobaczylem ze kierownik sam no to nic najwyzej dostane po pupie hehku mojemu zdziwieniu audi wyprzedzalo mnie ale w żółwim tempie doszlismy tak do 140 byl wtedy jakies pol dlogosci przedemna zobaczylem ze auta jada z naprzeciw to odpuscilem i wpuscilem kierownika ku mojemu zdziwieniu byla to audi a3 i znaczek na klapie 2.0 tdi jakos tak lekko mi sie zrobilo na duszy
bo to chyba ma okolo 130 kucy i dosc duzy moment????
majorkca napisał(a):no niepowinno sie przyznaje ale warunki na to pozwolilydosc dłóóóga prosta i do tego pusta jak zobaczylem ze cos nadjzezdza zwolnilem ... co innego jakbym przyspieszal do konca ....a audi byc moze i popsute ale co do 6biegu malo prawdopodobne a jezeli juz byl na 6b to moge stwierdzic ze kierwonik malo dosw bo tez mogl szybko zred i bym zobaczyl znikajacy punkt gdzies tam ...
i jeszcz zapomnialem dodac nie mowicie ze wy nigdy tego nie robiliscie heheh bo wam nie uwierze
marek napisał(a):Po czwarte – do ravo (chyba) g-techem wykręciłem 14,5s,
Bartek1986 napisał(a):Objechałem dziś wpadające w róż BMW M-Power E36 w sedanie Nie rozpoznał bym, że to M-Power gdyby nie znaczek na klapie, ja mu wierze Gdyby to było jakieś 316 to bym nawet "gazu" nie marnował
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje