arczi wg mnie z tym tylnym zderzakiem Mazda wygląda jak smukła kobieta z dużą pupą

www.mazdaspeed.pl
Adaś napisał(a):banan11 ma taki kit ale jego fotki
michi napisał(a):jak to dobrze spasuje i założy dobrą felgę może jakoś będzie to wyglądać oczko
arcziartur napisał(a):darekk86 albo Adaś jak robią szkode całkowitą to lepiej pokazać że się ma jak najlepiej wypasioną bryke czy lepiej jak jest tak jak stoji łoł
nio miałem z Tobą darekk86 pogadać jutro na spocie ale niestety niebedzie mnie bo jade na wolne do niedzieli
a to wczoraj kupilem 4x fela 17"/215/45 zdjete z mazdy 2.0 v6 razdem z oponami nakretkami i śrubami zabespieczającymi
no no fele [tiiit] mozna wiedzieć ile taki zestawik kosztuje?? pozdro
A jaka szerokosc i ET?
Gdybys potrzebowal dystansow to daj znac
xXx napisał(a):Zderzaki tragedia...
darekk86 napisał(a):6300 to raczej kwota ok. Zwlaszcza jak u mnie bylo 9600 ale przeciez strat mialem duuuuzo wiecej. U Ciebie to byla lekka stluczka.
No a jak masz malowac cala to troche i tak zabraknie z tego, no ale warto dolozyc![]()
A w mx-3 dostal tylko 4300?? Przeciez ona sie chyba zlamala w pol?
Wiec jak pytasz sie o koszt lakierowania to od razu pytaj sie o koszt przygotowania do lakierowania, bo to podaja najczesciej pozniej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości