Zrobmy integracje i wtedy moze co nie ktorzy nie beda sie wstydzic pojawic na spocie
chyba ze tu sa same
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mazdaspeed.pl
Zrobmy integracje i wtedy moze co nie ktorzy nie beda sie wstydzic pojawic na spocie
chyba ze tu sa same
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Premo napisał(a):To kiedy spot bo moja madzia idzie do zyda spotkajmy sie wreszcieco jest z wami zyjecie cos panowie spotkajmy sie i dajmy czadu w szyje to moze wtedy sie zintegrujemy i bedziemy spotykac sie w miare mozliwosci jak wam pasuje dawajcie namiary bo juz sie z tego JAJA robia
Litra na leb i bedzie wiadomo kto sie nadaje na spot
chyba ze tu sa same
![]()

chwal się co tam szykujesz
jeśli chodzi o spot to ja mogę tylko w weekendy, bo w tygodniu całe dnie pracuje
<hahaha> aha bym zapomniał, teraz nie za często wchodzę na neta, także jak byście coś organizowali w końcu to macie mój numer 
a jeszcze chcialem pochwalic fure Pawla niezla maszynka a wypucowana 
HA
Mamy was
<żart> Jeśli chodzi o spocik to na bank nie zawale, oby tylko miał się odbyć w weekend
Przemuś chyba postawisz pożegnalną flaszkę
Wahhahaha Karwa coś mi się dzisiaj humor wyostrzył na koniec dnia 

Madzia moja w końcu będzie niedługo gotowa to i ja się zjawie 

koleś we mnie wjechał i mam auto unieruchomione na jakiś czas

kowal_ napisał(a):No panowie widzę że tu się ciagle tylko Wałbrzych próbuje zorganizować, a w temacie jest przecież też Świdnica coś mało aktywni jesteście. Może w Świdnicy coś zorganizujemy??
to tylko tak propozycja

ja jestem gotowy na spocik ale w wekend lub poznym popoludniem w piatki daj konkretnie znac kiedy bedziesz w W-chu to mysle ze sie spotkamy z tego co wiem to mozna liczyc na Pawla i piro i widze ze Swidnica sie odezwala wiosna idzie czas zaczac sezon spotow
dopuki jeszcze mam Madzie bo szukam kupca pozdro 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd