Kogo widziałem / widziałam
BTW jak wygląda "pozdrowienie" jak się widzi kogoś z forum, ale się go nie zna osobiście?
Np. ja (jeszcze) nikogo nie znam, a sporo Madzi widuję po drodze...
Jest w ogóle jakiś umówiony znak sygnał?

Pozdor Myjk
Wszystko zalezy od sytuacji , np. mnie kiedys "ktos" zaczepił w knajpce i mowi " siema Jaksa "Myjk napisał(a):Jest w ogóle jakiś umówiony znak sygnał?

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
misiekwaw napisał(a):darekk86 napisał(a):KyRy napisał(a):newbie
A jednak to nie jego, bo ta w pulawach miala z tylu naklejke z adresem salonu w lublinie a na bocznych drzwiach duzy napis mx-5. No i lusterka miala srebrne. Ale kolorek taki sam, czyli pieknyCiekawe kto to byl...
no skoro była oklejona w reklamy salonu to tym bardziej newbie
pewnie że to ja
pogoda była ładna więc wyciągnąłem "ślicznotkę" z garażu
Myjk napisał(a):BTW jak wygląda "pozdrowienie" jak się widzi kogoś z forum, ale się go nie zna osobiście?
tak.... jedziecie do najbliższego baru i pijecie ile wlezie.... albo dyskutujecie o z5 i mówicie że, "one tak mają"
- Od: 4 paź 2007, 15:06
- Auto: Toledo II 1,9TDI ARL 150km- 2001r
tarkan napisał(a):Pozdrawiam właściciela ciemnozielonej 626 o numerach WA***** na klubowych podkładkach, zaparkowanej dzisiaj na Pasłęckiej (osiedle Pod Dębami).
też ostatnio ją spotkałem:)
Pozdrawiam nową szarą MX-5 spotkaną dziś na trasie Toruńskiej (rejestracja Niemiecka)
Adaś napisał(a):tarkan napisał(a):Pozdrawiam właściciela ciemnozielonej 626 o numerach WA***** na klubowych podkładkach, zaparkowanej dzisiaj na Pasłęckiej (osiedle Pod Dębami).
też ostatnio ją spotkałem:)
No i okazało się, że sąsiad z mojego bloku od niedawna ma tę właśnie Madzię, dowiedziałem się jadąc z Nim w windzie. Pozdrawiam.
Za to Ciebie Adaś jakoś ostatnio nie widuję...
- Od: 4 lut 2006, 00:00
- Auto: M6 '08 GH 2.5 MZR TOP
Adaś napisał(a):Pozdrawiam nową szarą MX-5 spotkaną dziś na trasie Toruńskiej (rejestracja Niemiecka)
Jesli z hardtopem z Leverkusen, rowniez pozdrawiam – parkuje niedaleko mnie, na Rysiej.
A ja dzisiaj ok. godz. 16 ustrzeliłem zielona 323f BA WB na klubowych podkładkach. jechaliśmy marszałkowska w strone placu bankowego. tyle ze ja jechałem zielonym stilo:D Kolega potem ostro wypruł 
- Od: 21 paź 2006, 10:40
- Auto: 323fBA i PuntoII sporting
Globy napisał(a):Jesli z hardtopem
akurat pogoda była taka, że jechali bez dachu:)
Jaksa napisał(a):pozdrowionka dla Wioli i Adama widzianych dzisiaj w Broniszach
dziękujemy i pozdrawiamy ponownie

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8