Pytanie 1: Poprzedni właściciel wymontował poprzedni silnik – mianowicie 1.3, a wsadził do niej silnik 1.6. Jednakże nie ma o tym ani słowa w dowodzie rejestracyjnym czy karcie pojazdu. wymiana była robiona dwa tygodnie temu (poprzedni silnik załatwił ponieważ stzrelił mu pasek rozrzadu, a on pociągnął auto traktorem i chciał zapalic na "popych"
Pytanie 2: Kupiłem przeguby bo tamte strasznie się trzaskają – firmy PASCAL – czy długo na nich ojeżdzę jak będe jeździł w miare oszczednie? czy to jednak jakis badziew? i lepiej sie już nastawiać na kupno ponownie nowych ale innych
Pytanie 3: Pod siedzeniem kierowcy, zaraz obok takiej spłaszczonej rorki – chyba wylot powietrza z ogrzewania – mam taka małą kostkę do podłącenie – czegos
Pytanie 4: (i narazie ostatnie) Czy jeśli do mojej mazdy 323 z 91 roku z silnikiem 1.6 założyłbym taki licznik z obrotomierzem jak można kupic na Allegro do podobnych mazd to bęzie działał? Czy potrzebne sa jakies modyfikacje czy coś? Albo moze nie da sie wogole tam zamontowac zegarów od mazdy z obrotomierzem?
Bardzo dziekuje z Gory za pomoc i serdecznie pozdrawiam