Mam pytanie co do zgodności części poszukuję kompletnej półosi prawej do mojej mazdy
znalazłem kilka na allegro i moje pytanie czy do silnika 2,0 16v będzie pasowało od 2.0diesel i ewentualnie od modelu GF tylko że ja nie mam ABS a chyba wszystkie GF mają
Prośba o pomoc ze zdjagnozowaniem zgodności części
Strona 1 z 1
- Od: 1 cze 2010, 19:11
- Auto: MAZDA 626 2,0 16V
1996r. Pb + LPG AG COMPACT
Mam podobne pytanie. Czy mogę do GE FS 2.0 zamontować półoś z np. GD lub GF . Czy różnią się one wymiarami ?
-
quakal
Ge to Ge po co kombinowac i szukac w du.... skwarek.Ile zaoszczędzisz? a może wogóle.....nie rozumiem Was.Masz Ge to kupuj do Ge...ale głupie pytania........ 

żyj szybko,umieraj młodo........Peugeot 807 2,0 HDI 2 szt.i Laguna 1,8 16V
- Od: 25 sty 2008, 19:12
- Auto: 6 GH 2,5 benzyna 2008 r.
glock napisał(a):Ge to Ge po co kombinowac i szukac w du.... skwarek.Ile zaoszczędzisz? a może wogóle.....nie rozumiem Was.Masz Ge to kupuj do Ge...ale głupie pytania........
GLOCK – To jak to jest
Zamiast odpowiedzieć jak człowiek to strzelasz tu jakieś mądrości. Jak na nowego to trochę nie ładnie się zachowujesz ...
Poczekamy, aż Tobie coś nawali i zadasz pytanie na forum. Jakiej będziesz oczekiwał odpowiedzi
- Od: 11 wrz 2005, 01:09
- Auto: 626 GE 2.0 CRONOS M/T 1994 LPG
Nawet przy tym samym modelu, silniku i skrzyni mogą wystąpić różnice. Nie kupowałbym przegubów, czy półosi nie mając w ręku części wyjętej z własnego samochodu.
the right man in the wrong place...
Co prawda to prawda.
Jesli nie masz pewnosci jak dana czesc wyglada lepiej nie kupowac bo mozna sie przejechac.
Ja przy wczesniejszych autkach miałem tak kilka razy.
Mazda to nie PF126p czy Polonez gdzie czesc z 1 wersji pasowała do ostatniego produkowanego rocznika.
A prawda tez jest to ze nie ma gdzie i jak dowiedziec sie o numery czesci.
Sam wiem bo czekam i szukam numerów do pierscieni
Jesli nie masz pewnosci jak dana czesc wyglada lepiej nie kupowac bo mozna sie przejechac.
Ja przy wczesniejszych autkach miałem tak kilka razy.
Mazda to nie PF126p czy Polonez gdzie czesc z 1 wersji pasowała do ostatniego produkowanego rocznika.
A prawda tez jest to ze nie ma gdzie i jak dowiedziec sie o numery czesci.
Sam wiem bo czekam i szukam numerów do pierscieni
DC CARS
Strona 1 z 1