Motocykle
korzystajcie póki możecie ... bo jak tak dalej pójdzie to przez mieszkańców okolic toru poznań wyścigi motocyklowe zostaną ograniczone do minimum albo mogą nawet w ogóle zniknąć.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
brii napisał(a):Ma być 15, ale ma też padać
wg. icm poczatek tego tygodnia ma byc po prostu idealny do smigania – niestety pracuje do 17stej wiec na tor sie nie wybiore
Bimbak napisał(a):korzystajcie póki możecie ... bo jak tak dalej pójdzie to przez mieszkańców okolic toru poznań wyścigi motocyklowe zostaną ograniczone do minimum albo mogą nawet w ogóle zniknąć.
też o tym czytałem – nic tylko ich

ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
ja wczoraj pozbyłem sie resztek zwietrzałego zimowego paliwa 

KosteK napisał(a):ja dzisiaj byłem w tychach na torze fiata, obejrzeć rajdzik samochodowy. Jak wróciłem do moto to już nie było 1 śrubki od lusterka smutny
Co za ludzie.......killer
Niestety musiałem odkręcić drugą, lusterko pod kurtke i 50km na jednym lustrze
nic tylko pacanów

KosteK słyszałem plotki, że się do nas wybierasz na sprzęcie ? Może zgadasz się z brii i śmigniecie razem a potem skoczymy na tor ?

Winetou napisał(a):KosteK słyszałem plotki, że się do nas wybierasz na sprzęcie ? Może zgadasz się z brii i śmigniecie razem a potem skoczymy na tor ?
Jak tylko nas przygarniecie to bardzo chętnie przyjadę (mam nadzieje że brii też).
Tylko marzec i kwiecień dla mnie odpada. Połowa maja najwcześniej.
- Od: 16 cze 2005, 10:55
KosteK napisał(a):Jak tylko nas przygarniecie to bardzo chętnie przyjadę (mam nadzieje że brii też).
jasne, że tak
KosteK napisał(a):Tylko marzec i kwiecień dla mnie odpada. Połowa maja najwcześniej.
w sumie to myślałem o poniedziałku za tydzień

ale w połowie maja też może być
właśnie doszły do mnie opony – niemcy chyba wiedzą, że ich nie lubie z założenia, bo jedna przysłali pirelli sport demon – zgodnie z zamówieniem, a drugą pirelli scorpion sync – totalnie niezgodnie z zamówieniem bo miały być 2 sport demony – wysmarowałem już do nich maila – zobaczymy co z tym zrobią ;/

Oo Moto-Maniaki są także i tutaj
Ja pochodzę z tereonwców (motocross, enduro) kilka sprzętów już przeżyłem, i tak w kolejności chronologicznej:
1. Komarek – chyba każdy zaczynał od takiego sprzęta
2. WFM – całe 125 ccm i tyle samo wrażeń
3. JAWA 350 stuningowana na cross – ale bez wioch-tuning tylko tak trochę bardziej profi
to taki początek był, później, w miarę upływu czasu i przyrostu gotówki były:
1. KTM LC4 600 – traktor – wszędzie wjechał ale makabra z odpaleniem
2.KTM SX 520 2000r – 107kg/58KM – latało się niesamowicie daleko, wysoko, szybko
3.KTM EXC 525 2003 – 115kg/60KM – enduro w najbardziej hardcore-owym wydaniu
4.YAMAHA WR450F 2005 – 115kg/52KM – taka mazda wśród enduro – wszystko dopracowane i dopasowane – super sprzęt
Ale... żyjemy w Polsce i ... YAMAHA została skradziona, razem ze drugim sprzętem który należał do mojego kuzyna (Husaberg FC600 99r) i teraz nie latam, ale next season będzie już mój.
Pozdro !
Ja pochodzę z tereonwców (motocross, enduro) kilka sprzętów już przeżyłem, i tak w kolejności chronologicznej:
1. Komarek – chyba każdy zaczynał od takiego sprzęta
2. WFM – całe 125 ccm i tyle samo wrażeń
3. JAWA 350 stuningowana na cross – ale bez wioch-tuning tylko tak trochę bardziej profi
to taki początek był, później, w miarę upływu czasu i przyrostu gotówki były:
1. KTM LC4 600 – traktor – wszędzie wjechał ale makabra z odpaleniem
2.KTM SX 520 2000r – 107kg/58KM – latało się niesamowicie daleko, wysoko, szybko
3.KTM EXC 525 2003 – 115kg/60KM – enduro w najbardziej hardcore-owym wydaniu
4.YAMAHA WR450F 2005 – 115kg/52KM – taka mazda wśród enduro – wszystko dopracowane i dopasowane – super sprzęt
Ale... żyjemy w Polsce i ... YAMAHA została skradziona, razem ze drugim sprzętem który należał do mojego kuzyna (Husaberg FC600 99r) i teraz nie latam, ale next season będzie już mój.
Pozdro !
Jeżeli wszystko masz pod kontrolą to znaczy że nie jedziesz jeszcze dostatecznie szybko...
- Od: 13 lut 2008, 17:56
- Auto: GLA250 4Matic
Waluś dzisiaj zaliczył servis
ogólny przegląd przed sezonem. Kurde pojechałem specjalnie do lublina. Rano tak wiało, że myslełem że mnie szlag jasny trafi. Na otwartym terenie w pewnym momencie tak zakręciło, że na przedniej szybie zobaczyłem wielki napis "leżysz bracie"
ale jakoś mi sie udało hyhy

14-16.03.2008 w Sosnowcu odbywa się MOTOR BIKE SHOW CENTRAL EUROPE 2008
Ja wybieram się w niedziele (w związku z pogodą pojade autem
) Może wybiera się też ktoś z Was?
Ja wybieram się w niedziele (w związku z pogodą pojade autem
- Od: 16 cze 2005, 10:55
Winetou regulacja gaźniczka, regulacja zaworów, mycie filtrów (oleju i powietrza – u mnie sie myje nie wymienia
:D ) plus 2 litry oliwy nowej = 2 setki oliwy do przekłądni, do tego jeszcze czyszczenie wariatora (tak się nazywa napęd u mnie – u was mówią na to zębatki
) razem – 290 zł
z radości że tylko tyle bo nastawiałem się na sporo więcej fundłem sobie nową kurtkę
:D:D

Winetou napisał(a):a same zawory wołają i gaźniki wołają
widzisz bo ja mam jeden cylinder, aż 4 zawory i jeden gaźnik

A ja sie musze pochwalic.Dzisiaj w koncu udalo mi sie odpalic moje cacko.Biedaczyna stala ok.7lat(te braki czasowe
) ale na szczescie w suchym garazu.Zlalem paliwko z gaznikow,zalalem nowe,aku z Piaggio zakosilem i sruuuu.Za trzecim pyknieciem chodzil.Nic w tym dziwnego ale motorek to Honda CB 250E z 1973r.
Moj ukochany rodzynek.Musze troche nad zaplonem popracowac,dokladnie nad przyspieszaczem zaplonu.Jest tam mechaniczny i ma luzy takie,ze na wyzszych obrotach jest za pozny zaplon i strasznie sie silnik przez to grzeje.Jak wyczyszcze kiedys cudenko to wkleje jakas fotke
-
waldii