Misiek-Bełchatów napisał(a):No tylko gdzie na tej fotce są "Mazdy" z tematu
To jest fitka przedstawiająca drugą część tytułu "...na zlotach"
www.mazdaspeed.pl
Misiek-Bełchatów napisał(a):No tylko gdzie na tej fotce są "Mazdy" z tematu
Italiano napisał(a):To jest fitka przedstawiająca drugą część tytułu "...na zlotach"
Italiano napisał(a):To jest fitka przedstawiająca drugą część tytułu "...na zlotach"
Italiano napisał(a):Adaś napisał(a):ale chciałbym uzyskać odpowiedź co ma zdjęcie nr 5 wspólnego z tematem Mazdy na zlotach?
Z foteczki tej wynika ewidentnie że to fotka ze zlotu...nawet jak na niej nie ma Mazdy. A wiadomo że jest ze zlotu Mazdy bo była na Forum. A twoja foteczka Adasiu oczywiście przedstawiała Mazde....ale nie kojarzyła się ze zlotem.Ot zwykła fajna fotka. Wystarczy ci takie tłumaczenie czy mam cie poszczuć Prezesem <:>
Adaś napisał(a):wiesz Italiano fotka którą wysłałem była zrobiona w Rykach na pasie startowym, więc wychodzi na to samo, z tym że jest na nim Mazda – jeśli są zasady to niech obowiązują wszystkich. Tak jak ktoś napisał ta fotka z pachołkami mogła być zrobiona na zlocie Poloneza
Adaś napisał(a):wiesz Italiano fotka którą wysłałem była zrobiona w Rykach na pasie startowym, więc wychodzi na to samo, z tym że jest na nim Mazda – jeśli są zasady to niech obowiązują wszystkich. Tak jak ktoś napisał ta fotka z pachołkami mogła być zrobiona na zlocie Poloneza
jacobs napisał(a):chyba wiem o jaką fotkę chodzi i zgadzam się z adasiem, na fotce przyjętej jest pas, a na fotce Adasia pas i mazda więc powinna być także przyjęta.
nemi napisał(a):Misiek-Bełchatów każdy popełnia błędy – mi to zdjęcie też nie pasuje, bo mimo, że jest to fajne zdjęcie, to niestety nic wspólnego z Mazdą nie ma. Ale raczej nie ma szans z tego właśnie względu, więc się nie ma co przejmować oczko
Italiano napisał(a):Zdjęcia ocenione powinny być jedynie pod kątem techniki i okoliczności wykonania, a nie samego samochodu – jego wygląd powinien mieć marginalny wpływ na wybór.
Misiek-Bełchatów napisał(a):Italiano napisał(a):Zdjęcia ocenione powinny być jedynie pod kątem techniki i okoliczności wykonania, a nie samego samochodu – jego wygląd powinien mieć marginalny wpływ na wybór.
Ale się czepiacie... te słupki to zdjęcie ze zlotu Mazdy, a na asfalcie są jeszcze spalone słońcem gumy ze startów na ćwiartkę
Xionc napisał(a):spalone słońcem gumy ze startów na ćwiartkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości