Waluś napisał(a):jasne, a co niektóre potem bardzo głęboko sięgaja do kieszeni
np tak jak moja

www.mazdaspeed.pl
Waluś napisał(a):jasne, a co niektóre potem bardzo głęboko sięgaja do kieszeni
mariofrost napisał(a):Powiem szczerze, paru znajomych powiedziało ni, że skoro kupiłem mazdę to następnym moim samochodem też będzie mazda i na ten moment się z nimi zgadzam
qbass napisał(a):midzio napisał(a):mam nadzieję, że bywalcom forum przypomniałem troszkę ten dzień gdy kupili swoją pierwszą MAZDĘ
Oj przypomniałeś, przypomniałeś. Siedziałem w autku ze 2 godz. i nie mogłem uwierzyć, że jest mojeDziewczyna pół nocy nie spała
Cukierek napisał(a):midzio powiem Ci prawdę jako że mam już 3 Mazdę w życiu:
Mazda uzależnia
xXx napisał(a):Po zakupie pierwszej BA KF od razu rozpędziłem samochód do V-max,
niezapomniane uczucie...
Adaś napisał(a):mariofrost napisał:
Powiem szczerze, paru znajomych powiedziało ni, że skoro kupiłem mazdę to następnym moim samochodem też będzie mazda i na ten moment się z nimi zgadzam
a ja nie bo mi się oprócz 323F BA i X6 inne nie podobają aż tak bardzo
6 GG daje radę ale i tak bym wybrał Accorda
sowik napisał(a):ja swoją przygodę z pierwszym własnym samochodem też zacząłem od mazdy, swoją fascynacją zaczynam zarażać ojca, który chce zmienić opla na mazdę![]()
ja swojej szukałem, szukałem, aż ona mnie znalazła. stała sobie jako jedyna (!) BG na słomczyńskiej giełdzie... nie było żadnej innej, ani F-ki ani sedana, nic... ona jednapóźniej poczekała na mnie jeszcze tydzień i stała się moja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości