Fortuniarz napisał(a):Adaś, a ja Cię widziałem ostatnio 2 razy przy wypożyczalni DVD BH ul. Toruńska. Raz jak wypożyczałem film i raz jak oddawałem. Pozdrawiam.
Tak naprawde to on jest tam stalym klientem w dziale z filmami dla doroslych...
www.mazdaspeed.pl
Fortuniarz napisał(a):Adaś, a ja Cię widziałem ostatnio 2 razy przy wypożyczalni DVD BH ul. Toruńska. Raz jak wypożyczałem film i raz jak oddawałem. Pozdrawiam.
Hwarang napisał(a):pozdrawiam tez No_Fear z biala efka i fotelami skoro-podobnymi!
ps.nie martw sie to ja przygladalem sie Twojej blendzie (zauwazylem ze cofania na czerwone zmienione a nie widzialem wczesniej – jakas nowa przerobka?) a nie jakis zlodziej!;p
pojawil bys sie na spotach wreszcie;p pozdro
alinoe napisał(a):Pozdro dla Malutkiej widzianej na Borowej, niestety poranne slonce i okulary skutecznie utrudnily orientacje w terenie
Adaś napisał(a):a ja pozdrawiam kierowcę wiśniowego Xedosa 9 rejestracja BKL z podkładkami, spotkanego dziś o 17 na Trasie Toruńskiej:)
Łukasz napisał(a):Dziś w Markach roztrzaskaną bordową 626 GE WWL 28.. na klubowych podkładkach. Mam nadzieję,że nikomu nic poważnego się nie stało,lecz wyglądało to bardzo poważnie.....
misiekwaw napisał(a):pozdrowienia dla kierownika czerwonej MX-6 V6 WYxxxxx z podkładkami klubowymi którego trąbnąłem i obmachałem na Kasprzaka a z którym później dość dynamicznie przejechaliśmy kawałek trasy toruńskiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość