4-5.12.2004 – Makroregionalny spot RYKI 2004 – RELACJE
amatorska impreza.........nikt się nie bił...........nikt nie rzy*ał 

Było super, dobry spot to podstawa. Bardzo cieszę się ze wspólnego spotkania i mam nadzieję, że następne będzie niebawem. Na lotniku było spox, a w Olwii jeszcze lepiej. Zabawa była przednia i jestem bardzo zadowlony. Alkoholu pod dostatkiem i innych atrakcji także.
Spoko było, każdy ma chwile słabości
Pytanie tylko z której strony
Szkoda mi jeszcze było Patyka biedny chyba cos mu na żołądku usiadło
Spoko było, każdy ma chwile słabości
Te Paszcza bardzo Cie Grzes rozepchał bo jakis zastraszony z rana byłeś a Grzes dziwnie wyluzowany
Pytanie tylko z której strony

Jerry napisał(a):aaaa nie pamietam słowa Speca"Dobre R....NIE to podstawa związku" i wział Hawkinsa pod pache i poszedł z nim do pokoju

Powiem tak: było w pytę , super super super , tylko dlaczego cały dzisiejszy muchy tak tupią?????????????????
oby więcej takich spotów , następnym razem bedzie nas pewnie 2x więcej
, jescze jak bedzie relacja to ci co nie byli zrobią tak:
pozdrawiam wszystkich uczestników spota , i współtowarzyszy biesiady
oby więcej takich spotów , następnym razem bedzie nas pewnie 2x więcej

pozdrawiam wszystkich uczestników spota , i współtowarzyszy biesiady
ŚWIECĄC WŁASNYM PRZYKŁADEM POPRWAWIASZ BILANS ENERGETYCZNY KRAJU!!!!!!!!!
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
???????????FAJNY MAM AVATAR, NIE
????????????
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
- Od: 19 sty 2004, 16:52
- Auto: FORD FOCUS 1.8 16V KOMBI
Witam!
I mysmy wrocili calo do domciu.
Chyba za molo wypilismy bo cos nas rozbiera przeziebienie
– ale damy rade
Bylo na prawde wspaniale – przede wszystki chcialem podziekowac organizatorom za doskonala aranzacje imprezy i swietna zabawe. Pierwszy raz mialem mozliwosc jezdzic po plycie lotniska i musze stwierdzic, ze swietnie sie jezdzi, poza tym slalomik dawal duzo do myslenia – nie wiedzialem, ze tak Mazda reaguje na szybkie skrety kierownica
Wlasnie sie przekonalem, ze moja zona doskonale sobie radzi za kierownica i pierwszy raz sama przekroczyla 60 km/godzine
co prawda tylko proste wychodza jej najlepiej bo co do slalomu to jeszcze trzeba potrenowac – tak ze jak tylko sie doczekamy na kolejny spot w Rykach to rowniez sie zjawimy – oczywiscie przymusowa z impreza w Olivii
Bardzo mi sie ta 'knajpka' spodobala, jedzenie bylo wysmienite i przede wszystkim duzo
A cena calkiem przystepna
Mam nadzieje, ze do nastepnego razu sie juz na tyle podkuruje (podreperuje watrobe), ze bede mogl dotrzymac tepa innym w trojboju nowoczesnym (podnoszenie ciezarow, karate i slalom gigant
)
serdecznie pozdrawiamy wszystkich.
P.S. Hawkins – trzymam za slowo z golfem – pierwszy raz mialem okazje trzymac w reku kijek – to na prawde niezapomniane uczucie w momencie uderzenia pileczki i patrzenie jak sie oddala
I mysmy wrocili calo do domciu.
Chyba za molo wypilismy bo cos nas rozbiera przeziebienie

Bylo na prawde wspaniale – przede wszystki chcialem podziekowac organizatorom za doskonala aranzacje imprezy i swietna zabawe. Pierwszy raz mialem mozliwosc jezdzic po plycie lotniska i musze stwierdzic, ze swietnie sie jezdzi, poza tym slalomik dawal duzo do myslenia – nie wiedzialem, ze tak Mazda reaguje na szybkie skrety kierownica
Wlasnie sie przekonalem, ze moja zona doskonale sobie radzi za kierownica i pierwszy raz sama przekroczyla 60 km/godzine

Mam nadzieje, ze do nastepnego razu sie juz na tyle podkuruje (podreperuje watrobe), ze bede mogl dotrzymac tepa innym w trojboju nowoczesnym (podnoszenie ciezarow, karate i slalom gigant
serdecznie pozdrawiamy wszystkich.
P.S. Hawkins – trzymam za slowo z golfem – pierwszy raz mialem okazje trzymac w reku kijek – to na prawde niezapomniane uczucie w momencie uderzenia pileczki i patrzenie jak sie oddala

Wacław Szubert
- Od: 28 sie 2004, 12:33
- Auto: AUDI A6 2.5 TDI QUATRO
Kuźwa widze że co impreza to lepiej hehe
Następnym razem zabiore robote ze sobą a pojade hihi
Następnym razem zabiore robote ze sobą a pojade hihi
Witam,
dotarliśmy z Anią i Hawkins'em do rodzimego miasta w jednym kawałku.
Muszę przyznać, że spocik był poprostu debeściacki
, szczególnie jazda po lotnisku z pędkością 180km/h (co prawda to był lajcik bo Jerry śmigał 200km/h), gra w golfa i "czytanie"
wielu tomów Pana Tadusza (0,5L) w zajeździe.
Lektura była dość wyczerpująca, co dało się zauważyć na drugi dzień z rana, szczególnie podczas mojej debaty z Hawkins'em na temat: Procentowego zróżnicowana cen i dostępności towarów, na przełomie ostatnich 20lat, na przykładzie lalek barbi
.
Dobrze że mieliśmy kierowcę który był w stanie dowieźć nas do domu (dzięki Aniu).
pzdr.
P.S. szkoda tylko, że początek był troche niefartowny
dotarliśmy z Anią i Hawkins'em do rodzimego miasta w jednym kawałku.
Muszę przyznać, że spocik był poprostu debeściacki

Lektura była dość wyczerpująca, co dało się zauważyć na drugi dzień z rana, szczególnie podczas mojej debaty z Hawkins'em na temat: Procentowego zróżnicowana cen i dostępności towarów, na przełomie ostatnich 20lat, na przykładzie lalek barbi

Dobrze że mieliśmy kierowcę który był w stanie dowieźć nas do domu (dzięki Aniu).
pzdr.
P.S. szkoda tylko, że początek był troche niefartowny
Ostatnio edytowano 6 gru 2004, 00:05 przez michas, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 8 paź 2004, 08:26
- Auto: MX6 2.0 16V
Waclaw_Szubert napisał(a):P.S. Hawkins – trzymam za slowo z golfem – pierwszy raz mialem okazje trzymac w reku kijek – to na prawde niezapomniane uczucie w momencie uderzenia pileczki i patrzenie jak sie oddala
OK! następnym razem przywiozę więcej kijów i postaram się załatwić kolorowe piłeczki... może więcej osób się dołączy... a może zagramy w głównej sali w Oliwii...
pozdrawiam
Hawkins
michas napisał(a): Lektura była dość wyczerpująca, co dało się zauważyć na drugi dzień z rana, szczególnie podczas mojej debaty z Hawkins'em na temat: Procentowego zróżnicowana cen i dostępności towarów, na przełomie ostatnich 20lat, na przykładzie lalek barbi![]()
![]()
.
oj tak... dawno się tak nie uśmiałem...

Spotkanie bylo super. Niestety wyjatkowo musialem wczesnie wracac do wawy i nie odwiedzilem Oliwii. Osob nie bylo zbyt duzo. Warto szerzej omowic (na forum decyzyjnym) kilka tematow, ktore zostaly poruszone na lotnisku, jak i pozniej przy kielichu.
Wszystkich uczestkow szczegolnie pozdrawiam
P.S. Chcemy wiecej zdjec, takze tych z ruskimi tirowkami, a Hawkins nie przejmuj sie. Dzisiejsza medycyna zna rozne cuda i pewnie jakos sie wyleczysz... hehe
Wszystkich uczestkow szczegolnie pozdrawiam
P.S. Chcemy wiecej zdjec, takze tych z ruskimi tirowkami, a Hawkins nie przejmuj sie. Dzisiejsza medycyna zna rozne cuda i pewnie jakos sie wyleczysz... hehe
the right man in the wrong place...
spec napisał(a):SPEC – HIPERMEGA FANATYK UZALEŻNIONY OD MAZDY
czy to aby napewno chodzi o Madzie

Jak podjechałem na Orlen to miałem mieszane uczucia.........najpierw zobaczyłem na stacji dosłownie 5 Mazdek,potem wysiadłem z auta i stwierdziłem że pizdzi jak w Kieleckim,potem zobaczyłem mine Hawkinsa i łzy w jego oczach.......mówie sobie o nie [tiiit] lipa jak .....pi......ale zaraz podjechał Patyk swoja zółtą 323 i zaczeło sie robic coraz weselej
Na lotnisku wszyscy już wyluzowali i było naprawde siuper

Wacła ja zrobiłem po lotnisku jakies 70-80km ale Ty to chyba ze 200 natrzaskałeś

A co do golfa to u Krzysia na aparacie jest filmik z waszych rozgrywek,chyba tak mi sie zdaje.
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Zapraszam zniecierpliwionych do zapoznania się z relacją : http://mazdaspeed.pl/klub/zloty/041204/01.php
Niestety, póki co jest to wersja robocza, gdyż Globy nie wyrobił się z wstawieniem fotek oraz poprawą błędów spowodowanych przeniesieniem tekstu z worda do html (zniknęły trzykropki itp itd).
Życze miłej lektury.
Pozdrawiam
SM
Niestety, póki co jest to wersja robocza, gdyż Globy nie wyrobił się z wstawieniem fotek oraz poprawą błędów spowodowanych przeniesieniem tekstu z worda do html (zniknęły trzykropki itp itd).
Życze miłej lektury.
Pozdrawiam
SM
- Od: 20 paź 2003, 17:16
- Auto: ma$da CA KL-ZE – już nie ;) & CA B6
Witam
Z opisu wynika, że było zajefajnie tyle fajnych ludzi i ich bryk niezły czad. To miał być mój pierwszy spot ale niestety nie wydało z przyczyn odemnie niezależnych. Pojade na następny zaraz po kupnie auta zanim zdążą mi go za..........ć. Crimer ta twoja fura wygląda jak prosto z katalogu mazd niesamowita i taka bardzo czarna gratulacje
Z opisu wynika, że było zajefajnie tyle fajnych ludzi i ich bryk niezły czad. To miał być mój pierwszy spot ale niestety nie wydało z przyczyn odemnie niezależnych. Pojade na następny zaraz po kupnie auta zanim zdążą mi go za..........ć. Crimer ta twoja fura wygląda jak prosto z katalogu mazd niesamowita i taka bardzo czarna gratulacje
- Od: 24 cze 2004, 23:45
- Auto: xedos6
Jerry napisał(a):Wacła ja zrobiłem po lotnisku jakies 70-80km ale Ty to chyba ze 200 natrzaskałeśsie dorwał chłopak noooooo
Co prawda to prawda – ja tylko troche pokrecilem ale jak moja zona sie dorwala – pierwszy raz za kierownica
Choc ze slalomem troche pracy ja kosztowalo krecenie kierownica tak namietnie i z takim zapalem, ze w pewnym momencie zaszla sie smiechem i skosila slupek
Jedno moge powiedziec, ze pas startowy dla mojej madzi – aby odleciala jest zdecydowanie za maly
pozdrawiam
Wacław Szubert
- Od: 28 sie 2004, 12:33
- Auto: AUDI A6 2.5 TDI QUATRO