witam.
mam przepalone sciezki w podgrzewanej szybie, próbowałem połaczyć je specjalną farbą z czasteczkami chyba srebra. przez jakis czas wszystko jest dobrze,ale po kilku dniach farba odpada...czyszczenie denaturatem nie pomaga.... ma ktos z szanownych kolegów jakąś metodę na naprawe? na forum nie mogłem znaleźć takiego problemu....
sposób na naprawe przepalonych ścieżek w tylnej szybie.
Strona 1 z 1
http://download.mx3.info/mazdaspeed.exe
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
basstek1 napisał(a):witam.
mam przepalone sciezki w podgrzewanej szybie, próbowałem połaczyć je specjalną farbą z czasteczkami chyba srebra. przez jakis czas wszystko jest dobrze,ale po kilku dniach farba odpada...czyszczenie denaturatem nie pomaga.... ma ktos z szanownych kolegów jakąś metodę na naprawe? na forum nie mogłem znaleźć takiego problemu....
Ścieżki są po zewnętrznej stronie szyby? Dobry klej przewodzący powinien się trzymać jak dobrze odtłuścisz szybę. Może później na to dać jakiś lakier?
Pioteq25 napisał(a):Dobry klej przewodzący powinien się trzymać jak dobrze odtłuścisz szybę
Dolkadnie.Kup jakas chociazby benzyne ekstrakcyjna lub nitro a denaturat to ...
Ostatnio edytowano 2 mar 2008, 23:56 przez waldii, łącznie edytowano 1 raz
-
waldii
mialem taki sam problem kiedys,polowe sciezek mi nie dzialalo. Wystarczylo mi kupic dwu skladnikowy przewodzacy klej, zlokalizowac uszkodzenia, nalozyc po uprzednim odtluszczeniu i cała szyba grzała. Taki klej możesz kupić w sklepie elektronicznym.
- Od: 2 mar 2008, 00:29
- Auto: Mazda 323P BA 1,5 16V '98
robiłem juz to kilka razy...
za kazdym razem odtłuszczałem denaturatem.hmmm mozliwe że mam kiepską farbe do tych ściezek... możecie polecic jakąś juz sprawdzoną?
Pozdrawiam
basstek1
Jal khaless zhah waela.....
Strona 1 z 1