Gdzie pracują Mazdowicze?
Wcześniej pisalem cos o SG ale niestery nie wypaliło :/
Obecnie wykształcenie średnie zawód technik włókiennik i obecnie studjuje turystyke.
Pracuje jakio " CZiters"
Dla kolegów co nie wiedzą kim sa tacy ludzie to polecam oglądnięcie programu o tej nazwie na kanale REAL TV
Są to tacy ludzie co chowają sie w krzakach i robią zdięcia dla ludzi którzy sa podejrzani o zdrade
Poprostu dostaje zlecenie mam taki aparacik
Zenit 12s Helios 44m-4 58m1:2 M52x07,5
Mir – 1b 2,8/37
Tair 38 4,5/300
Zestaw Fotosnajper z lampą i wężykiem spustowym
i robie zdiecie jak jakis kleś albo dziewczyna łamie przysiege małżeńską
Wiedz panowie uważajcie teraz na siebie

Obecnie wykształcenie średnie zawód technik włókiennik i obecnie studjuje turystyke.
Pracuje jakio " CZiters"
Dla kolegów co nie wiedzą kim sa tacy ludzie to polecam oglądnięcie programu o tej nazwie na kanale REAL TV
Są to tacy ludzie co chowają sie w krzakach i robią zdięcia dla ludzi którzy sa podejrzani o zdrade
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Poprostu dostaje zlecenie mam taki aparacik
Zenit 12s Helios 44m-4 58m1:2 M52x07,5
Mir – 1b 2,8/37
Tair 38 4,5/300
Zestaw Fotosnajper z lampą i wężykiem spustowym
i robie zdiecie jak jakis kleś albo dziewczyna łamie przysiege małżeńską

Wiedz panowie uważajcie teraz na siebie

- Od: 25 paź 2003, 17:36
- Auto: Mazda 626GD 90Lpg Elegandzka:)
ja w sumie nie bedac czlonkiem klubu,ale... duzo wertuje forum i czesto denerwuje Huano na zywo , tez dodam , ze jestem informatykiem
( technik IT i jakies sfistki cisco) aktulanie pracuje w pewnej firmie w jako operator monitoringu, wolen chwile wiadomo jakis serwis IT, i czasem jakies foto
POZdr

POZdr
bylo gsi po koksie ;) 271km/348nm , i corsa 3,2 V6 ;)
Hamownia/CHIPTUNING by V-Tech/DEAKTYWACJA FAP & DPF/CHIPTUNING EDC 17!!!\ chiptuning MAzdy, usuwanie dpf MAzda 3,5,6 1.6/2.0 zapraszamy – > strefatuningu.pl
Hamownia/CHIPTUNING by V-Tech/DEAKTYWACJA FAP & DPF/CHIPTUNING EDC 17!!!\ chiptuning MAzdy, usuwanie dpf MAzda 3,5,6 1.6/2.0 zapraszamy – > strefatuningu.pl
- Od: 11 lip 2004, 10:54
- Auto: byl gastrolot 3.0v6+NX i corsa A 3.2 v6
jest w215 cl500 ;)
To już wiem, dlaczego kupiłem Mazdę
Bo pracuję w branży komputerowej
Tutaj prawie sami tacy
A szczegółowo to – grafik komputerowy itp. w Akademii Ekonomicznej w Katowicach + dużo zleceń + studia – uzupełniam mgr-a na Uniwersytecie Śląskim z politologi (za pół roku koniec)

Bo pracuję w branży komputerowej
A szczegółowo to – grafik komputerowy itp. w Akademii Ekonomicznej w Katowicach + dużo zleceń + studia – uzupełniam mgr-a na Uniwersytecie Śląskim z politologi (za pół roku koniec)
-
strzelczyk76
hmmm
juz chyba pisalem, ale ja tez branza komputerowa... a konkretnie to serwis (hardware i software), administracja sieci, zabezpieczenia, systemy apteczne i fiskalne itp, itd.
Pracuje w bardzo malej firmie, wiec wiadomo jestesmy od wszystkiego
juz chyba pisalem, ale ja tez branza komputerowa... a konkretnie to serwis (hardware i software), administracja sieci, zabezpieczenia, systemy apteczne i fiskalne itp, itd.
Pracuje w bardzo malej firmie, wiec wiadomo jestesmy od wszystkiego
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Ja rok temu skończyłem SGGW – ekonomię z uprawnieniami pedagogicznymi i co śmieszne pracuję jako specjalista od planowania w grupie Metro AG (Makro, Praktiker, Media Markt, Saturn,Real). Uczył w szkole raczej nie będę – taki już nasz kraj. uczysz się bycia ekonomistą a jesteś tokarzem
))
- Od: 26 paź 2004, 10:14
- Auto: 626 2.0i 16V GE FS 1995r.
Wchodząc na ten temat myślałem, że będe oryginalny ... że wśród specjalistów od autek będe orzeszkiem ... ale teraz wiem jak bardzo się pomyliłem.
Od 15 roku życia szkole się w zawodzie informatyka ... najpierw technikum, obecnie studia z niekończąca się pracą inż
... a w przyszłości może magisterka. Pracuje też od samego początku w zawodzie...i chyba tak już do końca
... (choć siedząc i dłubiąc w mojej Mazdce, zamykam oczy i marzy mi się praca w warsztacie samochodowym .... ale kto by mnie chciał
... wiec otwieram oczy i wracam do kompa
)
Pozdrawiam
Od 15 roku życia szkole się w zawodzie informatyka ... najpierw technikum, obecnie studia z niekończąca się pracą inż
Pozdrawiam
- Od: 20 mar 2004, 22:40
- Auto: Jedyny słuszny – służbowy
Hej.
Ja z kolei wykonuje zawód kierowcy, może TIR-ami nie śmigam, ale 25 tonową
ciężarówką to owszem, jeżdżę dla poczty (nie mylić z rozwożeniem listów
), a z zawodu to ja mechanik samochodowy. Heh, a w wolnym czasie (prawie jak wszyscy tutaj na tym forum
) zajmuje się informatyką i naprawą komputerów (hardware jak i software).
Ja z kolei wykonuje zawód kierowcy, może TIR-ami nie śmigam, ale 25 tonową

- Od: 2 lis 2004, 01:49
- Auto: Nissan Primera 2.0TD 2000r
widze ze sami wiekszosc to informatycy
No a ja z zawodu jestem mechanikiem i nie wstydze sie przyznac ze ciemnym mechanikiem
zajmowałem sie muzyka przez 6 lat, przez 3lata byłem DJ-m grałem w Clubie.
Od roku jestem kierowca w Wiedeńskiej Firmie One!
I jeszcze przewoze ludziska trasa Wiedeń Krakow.
No a ja z zawodu jestem mechanikiem i nie wstydze sie przyznac ze ciemnym mechanikiem
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Od roku jestem kierowca w Wiedeńskiej Firmie One!
I jeszcze przewoze ludziska trasa Wiedeń Krakow.
Śmierć Jezdzi Szybko!!!My Jezdzimy Jeszcze Szybciej:)
- Od: 29 cze 2004, 12:09
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 16v.LPG.