starlet napisał(a):. Samochód był M.Zientarskiego a prowdził jego kolega być może dał upust fantazji i to uśpiło jego czujność . Trzymam za niego kciuki aby mu sie udało wygrać życie
Samochód nie był chyba jego, tylko pożyczony
www.mazdaspeed.pl
starlet napisał(a):. Samochód był M.Zientarskiego a prowdził jego kolega być może dał upust fantazji i to uśpiło jego czujność . Trzymam za niego kciuki aby mu sie udało wygrać życie
Yapa napisał(a):starlet napisał(a):. Samochód był M.Zientarskiego a prowdził jego kolega być może dał upust fantazji i to uśpiło jego czujność . Trzymam za niego kciuki aby mu sie udało wygrać życie
Samochód nie był chyba jego, tylko pożyczony
slav napisał(a):nie moja wina ze nie potrafisz zrozumiec ze tu nie chodzi o 90% jezdzacych 200 w miescie, tylko o 90% patrzacych na przepisy z przymruzenia okiem.
slav napisał(a):realia sa takie ze dzis bylem w lodzi, i jakos nie zauwazylem zeby ktokolwiek tzrymal przepisowa predkosc.
byc moze i ty tam byles ,
ja nie jestem hipokryta.
slav napisał(a):nie rob ze mnie wariata ,pajacu,
chcesz zebym przyznal ci racje, prosze,
stwierdzam ze ja masz zawsze o najmadrzejszy,
szkoda tylko ze w placeniu skladki nie jestes taki madry , pasozycie.
napisane jasno i nie musisz sie juz domyslac "co poeta mial na mysli"
Xavier napisał(a):Nie potrafisz się wysłowić.
Xavier napisał(a):staraj się czytać ze zrozumieniem
Xavier napisał(a):Za "osobiste wycieczki" i obrażanie adwersarza na dobrych forach dają zwykle bana
Xavier napisał(a):Zwyczajnie... kultura. Poniał?
Xavier napisał(a):Widzisz to jest właśnie ta subtelna różnica....Tak jak jechać przy ograniczejiu po mieście 70, a 200 km/h.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości