moja fotka... jak lamie sie swiatlo to wychodzi niebieski... jak w BMW
a tak moze minimalny przeblysk niebieskiego .....
www.mazdaspeed.pl
PARTYBOY napisał(a):Prawdziwy ksenon jest drogi, wymaga odpowiedniego klosza i nie świeci na niebiesko.
wydaje mi się że nie;tam porównywane są różne żarówki,a xenon ma niewiele z nią wspólnego poza tym że też służy do oświetleniajarusiek napisał(a):A tak BTW- chłopaki czy ten temat niepowinien znajdować się w temacie o Żarówkach...
promyczek001 napisał(a):na rozowo mu swiecily
Piterx napisał(a):mały off , Panowie wy tu sie zastanawiacie czy wstawiac xsenony do lamp czy nie?
Piterx napisał(a):mały off , Panowie wy tu sie zastanawiacie czy wstawiac xsenony do lamp czy nie? bo moze moga kogos oslepic ..... dzis widziałem fiata CC na xsenonach
Kup i ty, raczej nie będziesz miał problemu z zamontowaniem bo to jest dziecinnie proste, a efekt nie porównywalny do żadnych zarówek. NO tyle że musisz kupić te droższe H4 bixenon bo tak to nie będziesz miał długich.
i będziesz pierwszym właścicielem Uno z xenonami:P
Pozdr.
żadna żarówka nie da takiego efektu jak xenon, jeżeli oślepia zawsze można zniżyć światła
Kilka "mądrości"...Właśnie , zawsze można obniżyć światła i nie bedą oślepiały innych. A jakie bi-xenony polecacie mi do Uno.
Krisek napisał(a):Aleee Acury TL maja fabrycznie Xenony a nie maja soczewek........
Krisek napisał(a):do swiatel bez soczewek
a nie prościej przełożyć żarniki miejscami żeby stwierdzić czy nie padła przetwornicaLeo37 napisał(a):Czy ktoś może mi doradzić co zrobić jak gaśnie ni jeden żarnik i po wymianie na nowy nic sie nie zmienia
dzięki za podpowiedz i wszystkie wypowiedzislav napisał(a):alf28 napisał(a):jaka barwa daje najlepsze oświetlenie drogi 4300k czy 6000k
4300
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki