Witajcie moi drodzy parafianie mam problem z madzią
Otóż powiedzmy mam wrzucony bieg no. 1 i zaraz będę zmieniać na bieg no. 2 z wciśniętym pedałem gazu do podłogi problem objawia się tym iż samochód dopiero przyspiesza po jakiejś chwili ok 7-8 sekund obroty idą w górę i dopiero właśnie po tych 7-8 sekundach się normalizują wraz z prędkością czyli reasumująć jedziemy na 1 biegu wciskam sprzęgło gaz w podłogę wrzucam 2 bieg puszczam sprzęgło obroty idą w górę prędkość nie i dopiero po kilku sekundach obroty spadają a prędkość wzrasta
Ktoś ma jakieś pomysły ?
Wchodzi na obroty po kilku sekundach
Strona 1 z 1
pedros napisał(a):Ktoś ma jakieś pomysły ?
Na każdym biegu tak jest??
Z jedynki z "na pół" zaciągniętym ręcznym da się łatwo ruszyć??
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
sprzęgło łapie jak jak już delikatnie wcisne pedał więc chyba jest ok ? co do ręcznego to nie wiem ale z tego co pamiętam to chyba nie łatwo..
Dolce & Gabbana | Christian Dior | Calvin Klein CK One | Emporio Armani | Gianni Versace ... HaJdefiniszIon lanSssss....
- Od: 24 wrz 2007, 21:34
- Auto: Honda Civic :) wcześniej Mx-3
Strona 1 z 1