Mazda 323F KF-ZE Ferrari Rosso Corsa

BJ / BA / EC / BG / BF / BW / BD / BV

Postprzez Green » 24 lut 2008, 14:29

zdjecia nie oddaja to jak wyglada to w rzeczywistosci :D

wielki szacun darku :D
Obrazek
Forumowicz

Od: 18 lip 2007, 10:26
Auto: Mazda 323 BG GT

Postprzez darekk86 » 24 lut 2008, 21:14

No i po zlocie :) Obylo sie bez lawety w moim wypadku

Pare nowych fotek zrobionych w drodze powrotnej ze zlotu (bo byla super pogoda!) i 2 fotki jak tym razem to ja holowalem, a nie bylem holowany :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dziekuje wszystkim za opinie na temat mazdy (te gorsze rowniez, chociaz totalnie nie maja na mnie wplywu) :)
Dla tych ktorym sie tak bardzo nie podoba powiem tylko tyle, ze felgi sa takie i takie zostana bo od poczatku mialy byc wlasnie 18" a nie mniejsze. Kolorow ladniejszych jest na pewno duzo, mi akurat sie podobal ten, z Ferrari i taki wlasnie jest i bedzie :)
A KF-ZE... Hmm... Bez komentarza, bo o tym juz duuuzo bylo pisane :)
Obrazek
Forumowicz

Od: 2 gru 2006, 20:58
Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo

Postprzez revir85 » 24 lut 2008, 21:28

darekk86 jak dla mnie extra <list> nic dodac nic ujac ;)
Lepiej coś zrobić i żałować, niż załować że się tego nie zrobiło!!
Forumowicz

Od: 28 mar 2007, 16:43
Auto: BYŁA Mazda 3 1.6 MZ-CD ACTIVE 2oo5r.

Postprzez axel » 24 lut 2008, 21:49

Obrazek

To chyba było robione w poraju koło tego zbiornika?? To byłeś koło mnie :D

a czyja jest walnięta? bo też ładna <diabełek>
Początkujący

Od: 1 lis 2007, 19:01
Auto: Mazda 323f BA 1994

Postprzez Cukierek » 24 lut 2008, 21:50

<list>
Jest śliczna!!!
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Forumowicz

Od: 24 kwi 2005, 21:35
Auto: 323 BG GT Turbo BPT FWD, Toyota Yaris Hybrid '17,FSR Tarpan

Postprzez darekk86 » 24 lut 2008, 21:55

axel nie mam pojecia gdzie to bylo :) Wyjechalem z hotelu i kilkanascie km dalej zauwazylem takie cos wiec sie zatrzymalem. Pogoda byla naprawde piekna w niedziele wiec musialem zrobic fotki :)
A nawet nie wiem jak jechalem i ktoredy z tego hotelu, jednak z nawigacja to czlowiek glupieje.

A ta rozbita to ArcziArtura (chyba tak sie login pisalo) :(
Obrazek
Forumowicz

Postprzez chuchErro » 24 lut 2008, 22:56

felgi są [tiiit], elektroniki nie wspomnę, tylko jak z komfortem jazdy??;>
Forumowicz

Od: 29 paź 2007, 00:45
Auto: 323F Z5 98r/6 2.0 RF7J 07/3 1.6 Y6 07

Postprzez darekk86 » 24 lut 2008, 23:03

Bartek1986 napisał(a):1. Kolor nie powala z nóg.. W tych czasach można było pomalować na wiele ciekawszych..
2. Felgi takie sobie.. 17 ", niska opona i gleba było by o wiele lepiej.. ( oczywiście inny wzór. np. Jakieś ATSy z dużą ilością cienkich ramion )
3. Co do tablic to się tak nie chwal, że zrobiłeś to pierwszy w Polsce, bo tak nie jest :)

Ps. Mówiłem Ci już, że nie masz KF-ZE ?? <lol>

Czytam znow ten post i strasznie mi sie smiac chce :)
Kolego, za przeproszeniem, jak masz pisac takie teksty to moze zaloz najpierw swoj watek i pochwal sie swoja mazda... No pokaz nam co zrobiles w niej takiego super ze wiesz najlepiej co w samochodzie pasuje a co nie. Bo jakos przejrzalem twoje posty i widze ze tylko umiesz wrzucac ludziom a nic sensownego jeszcze nigdy nie napisales raczej.

Kolor... Wiem wiem, rozowy by ci sie najbardziej podobal... Jak "w tych czasach" da sie lepszy zrobic to sobie pomaluj swoj samochod na taki. Bardzo chetnie poczekam az mi udowodnisz ze sam wybierzesz lepszy dla swojej mazdy...

Felgi... Tu mnie powaliles... Porownujac ATSy (w dodatku te z duza iloscia ramion, ktore maja chyba na kazdym golfie) do AEZ robisz z siebie chyba tylko za przeproszeniem idiote nie znajacego sie totalnie na tym co komentuje. Tyle na ten temat :)

Tablice... Ooo, to podejrzewam ze masz u siebie takie tylko duzo lepsze juz od paru lat... Albo moze wujek kolegi twojego brata zna kogos kto ma taka... hahaha No smialo, pochwal sie :)

A KF-ZE... Niestety, 1/4 mili na zlocie nie bylo. Ale smialo, mozemy sie ustawic na kresce jak tak bardzo ci zalezy... Chociaz moze nie, bo szkoda mi opon i felg na wyscig z toba. Na to trzeba sobie zasluzyc ;) hehe

Mialem nie komentowac twoich postow, ale nie moglem sie powstrzymac. Smieszysz mnei poprostu. Wiec jak mozesz, to daj sobie spokoj, bo osmieszasz sam siebie :)
Obrazek
Forumowicz

Postprzez mihal85 » 25 lut 2008, 00:24

Kurde darekk86 wchodzę tutaj coraz częściej żeby sobie popatrzeć :) im więcej patrze tym bardziej mi się podoba :) Te nowe fotki już w ogóle :) Na początku te felgi wydawały mi się za duże i w ogóle myslełem, że to jakiś dziwny wzór itp, ale teraz widać, że pasują i ładnie się komponują. Auto po prostu jest super. Naprawde szczere gratulacje za to co zrobiłeś. A to, że w niektórych komentarzach widać szczyptę uszczypliwości to powinno Ciebie tylko utwierdzić w tym, że to wszystko to były dobre pomysły. Pozdrawiam
Forumowicz

Od: 14 lut 2007, 23:09
Auto: Mazda6 GH LF-VD

były:
Mazda 323F BA Z5
Seat Toledo II 1.9 TDI

Postprzez Jacol » 25 lut 2008, 00:25

Na żywo felgi jeszcze lepiej wygladają, wg mnie pasują :P Witam w klubie posiadaczy osiemnastek :P
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)

Moja Madzia ;)
Forumowicz

Od: 3 paź 2006, 14:05
Auto: MX-3 '91 KL-ZEn
M6 '04 L3

Postprzez loockas » 25 lut 2008, 01:12

Śliczna jest... :) Komputerek jest świetny, a z patentem tablicy mnie rozwaliles ;) Gratuluje i oby wiecej takich bajerow.
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Od: 6 maja 2007, 00:55
Auto: PaRHaTy
Ajonik
Kupra

Postprzez voytecku » 25 lut 2008, 01:21

darekk86 napisał(a):Czytam znow ten post i strasznie mi sie smiac chce usmiech
Kolego, za przeproszeniem, jak masz pisac takie teksty to moze zaloz najpierw swoj watek i pochwal sie swoja mazda..

Darek,
kazdy w Twoim watku moze wyrazic swoja opinie, a ze kolega zrobil to w sposob mniej eufemistyczny... :)

Kolor moze nie powala, ale Twoja mazda ladnie wyglada. Ferrari ma swojej palecie rowniez bardzo ciekawy zolty kolor (Giallo Fly Yellow), nie chciales takiego? Zolta testarossa wyglada super :)

darekk86 napisał(a):Felgi... Tu mnie powaliles... Porownujac ATSy (w dodatku te z duza iloscia ramion, ktore maja chyba na kazdym golfie) do AEZ robisz z siebie chyba tylko za przeproszeniem idiote nie znajacego sie totalnie na tym co komentuje. Tyle na ten temat

O co chodzi Wam z felgami? To kwestia gustu! Przejrzalem szybko oferte ATS orazi AEZ i... zadne nie przykuly mojej uwagi :)

Krotko reasumujac, jeszcze raz gratuluje przywrocenia mazdy do stanu przed. I czekam az zrobicie HUD.
Tylko pospieszcie sie, bo nie wiem czy czekac na Was, czy samemu rozgladac sie za czyms :)

Pozdrawiam,
voytecku.
Forumowicz

Od: 12 sty 2005, 22:00
Auto: Fiat Stilo

Postprzez darekk86 » 25 lut 2008, 01:34

voytecku na naszego HUDa to raczej nie czekaj... :/ Jak bedzie gotowy to raczej i tak nie pojdzie na sprzedaz jednak. Bedzie poprostu zbyt drogi i bedzie tylko w jednym produkowanym samochodzie montowany (no plus w mojej mazdzie pewnie...). I raczej nie bedziemy mogli go sprzedawac na rynku normalnie.
Huda moglibysmy juz zamontowac i testowac, tylko nie ma kiedy :/ Jak bedzie troche czasu wolnego kiedys to bedziemy musieli rozebrac cala deske rozdzielcza zeby zamontowac huda bez ciecia deski na poczatek. Dopiero jak sprawdzimy ze dziala to bedzie sens wycinania dziur na niego.

A z felgami chodzi tylko o to ze klasa felg ATS i AEZ jest calkowicie inna... Chociaz ATS tez ma drozsze felgi, no ale zawsze to jest pare klas nizej od AEZ. A wzory to juz calkiem indywidualna kwestia, wiec o tym nie pisalem :)

Pozdrawiam
Obrazek
Forumowicz

Postprzez noucamp » 25 lut 2008, 09:58

Kolor jest przepiekny! niektorzy pisza ze z nog nie powala, to jaki ma byc kolor ktory powala ?? jak nie z palety ferrari, felgi tez super, nawet mojej Kobiecie sie podobaja, a jej sie rzadko co podoba ;]

ogolnie PETARDA
GO BIG OR GO HOME
Forumowicz

Od: 12 wrz 2007, 14:27
Auto: Silvia power :*

Postprzez brii » 25 lut 2008, 11:06

darekk86 napisał(a):Niestety, 1/4 mili na zlocie nie bylo.

Było ;)
Samochód w realu prezentuje się rewelacyjnie :) <spoko>
Trusted computing – Yes or No?

Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Forumowicz

Od: 9 sty 2005, 23:46
Auto: Endek / Kupisiontes / Smark EV / iczy

Postprzez 323fba » 25 lut 2008, 15:28

Ogien!! Zaje**sie autko!! Gratulacje!!
Forumowicz

Od: 11 mar 2007, 18:57
Auto: Mazda 323f (BA) 1,5 '94

Postprzez BratCukierka » 25 lut 2008, 15:38

a ja po raz n-ty zakochałem się w tej madzi <serce>

PS. Ale BG i tak lepsze :P <lol>
Forumowicz

Od: 24 cze 2006, 20:21
Auto: Toyota Yaris Hybrid '19

Postprzez marcinkosky » 25 lut 2008, 18:40

darekk86 napisał(a):Kolor... Wiem wiem, rozowy by ci sie najbardziej podobal... Jak "w tych czasach" da sie lepszy zrobic to sobie pomaluj swoj samochod na taki. Bardzo chetnie poczekam az mi udowodnisz ze sam wybierzesz lepszy dla swojej mazdy...

kolorek jest ladny, podoba mi sie bardzo :)
a dolna czesc tylnego zderzaka pomalowales czarnym matem??

Jacol napisał(a):Witam w klubie posiadaczy osiemnastek

i chyba w klubie omijanie "polskich dzurawych drog" ;) hahaha
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Forumowicz

Od: 26 paź 2005, 15:14
Auto: Prius P2

Postprzez darekk86 » 25 lut 2008, 20:21

marcinkosky napisał(a):a dolna czesc tylnego zderzaka pomalowales czarnym matem??

Dol jest pomalowany na czarno ale nie na mat. Normalny czarny lakier samochodowy, nawet nie wiem dokladnie jaki to byl. Ale tym samym jest pomalowana podkladka zderzaka z przodu, chociaz tego tak dobrze nie widac.

marcinkosky napisał(a):i chyba w klubie omijanie "polskich dzurawych drog"

No tutaj juz dochodze do wprawy powoli :] Ale nie jest tak zle, wedlug mnie komfort za bardzo sie nie pogorszyl, najbardziej czuc tylko jak rzuca na koleinach. A tak to mi sie naprawde bardzo fajnie jezdzi :) I te spojrzenia ludzi... Hehe
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Don Corleone » 25 lut 2008, 20:43

Możesz sobie wpisać:

Nowy lakier Ferrari: 5000zł
Nowe koła 18": 2000zł
Opony: 2000zł
darekk86 napisał(a):spojrzenia ludzi...

Bezcenne.
<lol>

A tak na serio to dobrze, że ten lakier wyszedł jasny, bo naprawdę się świetnie prezentuje. O kołach to już nawet nie będe pisał. Znasz moje zdanie.

A Kaczuchą i tak bym cię objechał ;)
Padre
Forumowicz

Od: 26 sty 2007, 11:14
Auto: BA KF->NB BP->FE 13B