Kills on Road & Street
głupie virysy mi wczoraj crxa vteca nie pozwoliły zjeść i dostałem baty
hehe
F1 SOUND –> Najszybszy MX w Krakowie i okolicach :P
http://pl.youtube.com/watch?v=n1PLEc8YL-g
http://www.youtube.com/watch?v=GUIRYkfGs54 (mx3-wyrazów)
Reklama w MPK Kraków – pełne info u mnie :)
http://pl.youtube.com/watch?v=n1PLEc8YL-g
http://www.youtube.com/watch?v=GUIRYkfGs54 (mx3-wyrazów)
Reklama w MPK Kraków – pełne info u mnie :)
- Od: 18 mar 2006, 21:19
- Auto: ruski czerwony sapowóz ]:>
włoski gazowóz :P
i japońska hulajnoga :P
sprzedam alu ramki do mx3/323
ja dzisiaj na A4 odstawiłem golfa 3 gti pewnie to ten 115KM bo przy 180 odpadał 
- Od: 7 paź 2007, 22:54
- Auto: MAZDA 323F,HONDA CRX
Wczoraj skilowalem fiata coupe 20T, ale od polowy trojki stwierdzilem, ze juz sie nie scigam i pozwolilem mu odjechac. Ciekawe kto to byl?
Potem skilowal mnie klze, potem ja skilowalem klze, potem klze mnie a potem ja klze heheh taka piekna spirala wzajemnego killowania
Dobrze, ze scigalismy sie tylko do 160 km/h sesese (–:
Hahaha dooobre
na pocieszenie mozna podkreslic fakt, iz fiacik jest bardziej smakowy 
Potem skilowal mnie klze, potem ja skilowalem klze, potem klze mnie a potem ja klze heheh taka piekna spirala wzajemnego killowania

Dobrze, ze scigalismy sie tylko do 160 km/h sesese (–:
ale im się auta nie rozpadły i o własnych siłach wrócili język oczko
Hahaha dooobre
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):Hahaha dooobre zeby zeby na pocieszenie mozna podkreslic fakt, iz fiacik jest bardziej smakowy oczko
Tylko dzisiaj rano puścił soki

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
ravo napisał(a):a ja na jednej takie drodze zkillowalem jedna taka mx5 turbo i klze czerwonego
Też w sobotę byłem na jakiejś drodze (która jest lotniskiem rezerwowym) i się jakiś FIAT (usterka) Coupe ze mną ścigał – dał mi radę o kilka metrów (dobrze, że tylko do 200km/h się ścigał
Fiveopac napisał(a):Potem skilowal mnie klze, potem ja skilowalem klze, potem klze mnie a potem ja klze heheh taka piekna spirala wzajemnego killowania
Five – kurczak, co za zabieg okoliczności – ja spotkałem jakąś Miatę Mazdaspeed i się ze mną ścigała kilka razy, raz wygrywała, raz przegrywała
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Omega B Kombi wciągnięta, motor o ile dobrze widziałem 2,5. BMW 5 E34 – start mój, 2 moja, 3 też i podziękowanie światłami
A skubaniec tak biegi przeciągał, że to BMW ledwo ducha wyzionęło
Nie wiem jaki motor, na pewno benzyna.

kilka dni temu BMW 3 compact – od poczatku do konca coraz bardziej i bardziej za mną (ciekawe co na to laska kierownika tej krwisto czerwonej machiny – "kochanie a mówiłeś że twoje bmw jest zawsze najszybsze") , a pare tygodni temu najnowsza Vectra 2.0 

- Od: 16 gru 2006, 20:01
- Auto: WRX my05
Mi ostatnio udało się wielokrotnie pogonić Civica V gen.
I od większych prędkości i od zera go mazda wciągała.. miało to oznaczenie LS (zaraz mi powiecie że ma to 70KM
)
I od większych prędkości i od zera go mazda wciągała.. miało to oznaczenie LS (zaraz mi powiecie że ma to 70KM
- Od: 10 mar 2007, 17:55
- Auto: 626 GEA 2,0 DOHC
http://www.hondapl.org/civic/danetech/htb92-95.html
czyli 90 koni ;]
czyli 90 koni ;]
GO BIG OR GO HOME
- Od: 12 wrz 2007, 14:27
- Auto: Silvia power :*
Kryształ napisał(a):kilka dni temu BMW 3 compact – od poczatku do konca coraz bardziej i bardziej za mną (ciekawe co na to laska kierownika tej krwisto czerwonej machiny – "kochanie a mówiłeś że twoje bmw jest zawsze najszybsze") , a pare tygodni temu najnowsza Vectra 2.0
Vectra C 2.0?
2.0T – 175 KM lub 2.0 DTI 100 KM chyba innych nie było, różnica kolosalna bo te 2.0 DTI objeżdżałem swiftem 1.3
btw. dzis wieczorem wracając z góry kalwarii ścigałem sie z Cali, pewnie 8V bo łatwość z jaką ją doszedłem była zadziwiająca, mimo to cieszy.
Gibsong napisał(a):Vectra C 2.0?
2.0T – 175 KM lub 2.0 DTI 100 KM chyba innych nie było, różnica kolosalna bo te 2.0 DTI objeżdżałem swiftem 1.3
no włąsnie tego nie wiem bo pisało tylko 2.0 ale te 175 km robia chyba 9.3 do 100 więc jeśli pan kierownik jeszcze troche kulawy to może ona:)
Gibsong napisał(a):btw. dzis wieczorem wracając z góry kalwarii ścigałem sie z Cali, pewnie 8V bo łatwość z jaką ją doszedłem była zadziwiająca, mimo to cieszy.
mogła być nawet 16V bo one wszystkie są tak zajechane i zdezolowane że polowa koni już dawno poszla na emeryture
- Od: 16 gru 2006, 20:01
- Auto: WRX my05