Widelec napisał(a):zabawne jest że najchętniejsi do ścigania się po mieście są zawsze kierowcy jakichś trupów a nie czegoś co faktycznie może śmigać łoł
Amen
www.mazdaspeed.pl
Widelec napisał(a):zabawne jest że najchętniejsi do ścigania się po mieście są zawsze kierowcy jakichś trupów a nie czegoś co faktycznie może śmigać łoł
Jacol napisał(a):qbass napisał:
Vectra B 2.0 dostała baty łoł
pawlak32 napisał:
Golf III 1.4 też
Nie szkoda wam benzyny na takie cos, jak ktos podpuszcza w czyms takim to ja sie tylko usmiecham Szanujmy srodowisko, nie marnujmy benzyny dla jakiegos golfa
no.... poczekajcie lepiej na preludę jakąś z H22A, a nie byle golfa to będzie wyzwanie
swoją drogą, to zabawne jest że najchętniejsi do ścigania się po mieście są zawsze kierowcy jakichś trupów a nie czegoś co faktycznie może śmigać
qbass napisał(a):Owszem, ale później na forum Opla "objechałem mazdę jupi
pawlak32 napisał(a):mam nadzieje ze kiedyś to bedzie GTI
Widelec napisał(a):fajnie jest mieć odcięcie na poziomie 7500 obr/min.... widać jak ktoś obok albo z tyłu zmienia bieg, a Ty jeszcze możesz sobie ciągnąć długo w górę krzywy
Jacol napisał(a):tylko czy przy tych obrotach masz jeszcze moc
Gibsong napisał(a):a KF lubi 7500obr? seryjna benzynowa jednostka ma tak wysoko ogranicznik czy to gazowa wydumka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje