waldii napisał(a):Mauvais napisał:
A widzicie jeszcze jeden patent po Vinie
no stary to Ty nie wiesz co ja po winie robie

www.mazdaspeed.pl
GofNet napisał(a):No tak... Większość myślących ludzi wyjechała z kraju lub siedzi na MazdaSpeed usmiech.
Fiveopac napisał(a):kura-1987 popraw swój temat w oparciu o slownik ortograficzny i za pomoca word'a poszukaj brakujacych literek.
kaczka napisał(a):Opiszę sytuacje z moją starletką. Teraz ma 216kkm. Sam zrobilem nią 100kkm. I kompletnie NIC przy nie nie robiłem w sensie napraw, a ma 1000 powodów żeby się zapsuć. Amortyzator jest do wymiany od 40kkm, ale nie wymieniam i jeźdz, tylko cały czas stukai. Czasami silnik nie odpala, ale okazuje się, że bagnet oleju jest suchu, więc dolewam olej i odpala od razu, filtr powietrza wymiłem raz przez 5 lat. Z filtrami oleju jest podobnie, bo jako, że olej tylko dolewam więc filtrów też nie zminiam często. Klocki wymieniam razem z tarczami, gdy szczęki klocków trą o tarczę i śmierdzi spalenizną itd...
Samochód jest dla mnie narzędziem użytkowym, a nie czymś do pucowania w niedzielne popołudnia. Płacę raz pewną sumę przy zakupie i nie wyobrażam sobie, że będę musiał płacić potem za jakies naprawy czy przeglądy.
Troll Bagienny napisał(a):po każdej wymianie żarówek powinno się robić ustawianie w stacji diagn. ...
ravo napisał(a):tak jest, ja nawet jak dolewam plynu do spryskiwaczy to jade do ASO na ustawienie zbieznosci bo diametralnie zmienia mi sie rozklad mas
Piotruś napisał(a):FAQ, Regulamin i szukajka – te 3 słowa zamiast paciorka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beny i 15 gości